Tokios istorijos Lietuvoje turbūt dar nėra buvę: atėmė diplomą iš skundą pateikusio studento

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

edvexm 2016-12-01 22:41
Idiotas
Transhuman 2016-12-01 23:10
Idiotas ar ne idiotas, bet tokie atvejai tik apgraibo Lietuvoje esamą akademinę realybę. Jeigu šitas pienburnis nebūtų skundęs tos kontoros, tai diplomo iš jo niekas nebūtų atėmęs. Nepaisant to, jog akivaizdu, kad tas avinas nieko nepadarė rašydamas savo bakalauro darbą. Kitaip sakant, sukčiavo. O būtų visai neblogai, jeigu tokiems sukčiams grėstų ir didžiulės baudos ar net kalėjimas. Nes na tai yra tiesiog tyčiojimasis iš mokslo bei apsijuokimas prieš rimtesnes įstaigas. Kas norės dirbti su mūsų absolventais mokslo srityje, kai tokie asilai pas mus figūruoja ir net sugeba pasiviešinti kaip nekalti avinėliai?
Shinigami 2016-12-02 06:34
Pas mus bakalauro laipsnį galima gauti išvertus angliška programos naudojimo instrukcija. Žinau, nes toks vienas pas mane darbe dirba. Ne visi jam nori net spausdinti duoti, nes ir ten dažnai klaidų privėlę, jau nekalbant apie rimta darbą, bet turi bakalauro laipsnį. Skaičiau jo bakalauro darbą, buvo apie PI naudojimą, bet darbe manęs klausinėja, kodėl jam ta PI neveikia.
vardasas 2016-12-02 09:13
buvo fokusas tik ne mokslo srityje o kontrabandoje, zmogus pirko deze ar keleta bloku kontrabandiniu cigareciu bet jy apgavo, ten buvo polisterolis graziai supakuotas, tai tas idiotas sugebejo kreiptis i policija kad jy apgavo ir kaip bebutu liudna lietuvoje tokiu bakalauru tukstanciai