Mokytojai - prieš „Wikipedia“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-12-04 12:24
Tai visgi kas dėl to kalti: wiki ar mokiniai? Mano manymu tokias akcijas galėtų susikišt sau į...
Ta 2007-12-04 13:29
Tai kvaili mokiniai, mokytojai taip pat is dalies, juk wikipedijos rasytojai irgi remiasi saltiniais (knygom), o paminetas pavyzdys yra kaip tik tokios gincytinos informacijos objectas, kai remiamasi istoriniais saltiniais, o jie dazniausiai skirtinguose saltiniuose skiriasi.
Anonymous 2007-12-04 14:56
ce mazdaug irgi taspac kaip ir su ginklais. bet juk ginklai nieko nedaro... padek ji ant stalo ir jis ten gules, ot vat paims durnas zmogus ir nusaus kanors. jei jau ju visuomene susikta, tai nereike keikt kitu, ir kaltint niekuo detus dalykus
Anonymous 2007-12-04 15:42
tai tegul tie mokytojai sukuria geresne svetaine kur visi faktai bus teisingi ir visi vaikai gales neklysdami naudotis
Anonymous 2007-12-04 17:41
Rimtas straipsnis Wikipedijoje visada parašytas su nuorodomis į šaltinius +siūloma literatūra tolimesniam skaitymui. Jau EN Wiki tuo tikrai nesiskundžia, tad kaušai mokiniai, jei nesugeba patikrint šaltinių arba pasieškot alternatyvių O istorinių straipsnių pateikimas pavyzdžiams, apie "neteisingus" faktus tai yra mažų mažiausiai kvailas. Istorija beveik visad yra toks ginčytinas dalykas, kad ojoj.
Anonymous 2007-12-05 15:17
Ligonis "ce mazdaug irgi taspac kaip ir su ginklais. bet juk ginklai nieko nedaro... padek ji ant stalo ir jis ten gules, ot vat paims durnas zmogus ir nusaus kanors. " O jei durnas žmogus gali tesinaudot savo durna galva ? Viena vertus gal ir wiki straipsniai nevisai korektiškai rašomi ( jei jau nesutariama dėl to skaičiaus tai galima ir paminėt kav va vienas šaltinis sako ta anas aną) . Kita vertus - jei mokytojams kasnors nepatinka ( mol netikslumai ) tai gave operatyvinės informacijos ( mokinių atsiskaitomieji darbai ) gali patys juos ir taisyt ]:) arba bent jau mokinius paskatint tai daryt . Mokslas tai tiesos išsiaiškinimas, (galimų) hipotezių kėlimas ir blogų atmetimas o ne tik kažkienonors dogmų iškalimas . Antraip tai psiaudomokslas, propagada ir smegenu plovimas
Ta 2007-12-05 19:23
Tai, atkreipkit demesi, kad JAV mokytojai skundzias...tuo viskas pasakyta;D
Anonymous 2007-12-09 21:17
Amerikos švietimo sistemos tikslas nėra išugdyti kritiškai mąstančius piliečius. Wikipedia yra tiesiog priešas, nes ten pateikiama visa tiesa apie JAV politikus, jų siekius ir t.t.