Garsiausi pasaulio universitetai Lietuvoje – parodoje "Išsilavinimas ir karjera 2008"  (0)

2008 metų lapkričio 26 d. Vilniuje „Reval Hotel Lietuva“ viešbučio konferencijų salėje rinksis didžiausių universitetų atstovai iš viso pasaulio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čia prasideda dvi dienas truksianti paroda „Išsilavinimas ir karjera 2008“, kurią drauge su tarptautiniais partneriais organizuoja didžiausia kalbų mokykla Lietuvoje – „Kalba.lt“.

Tarptautinė studijų paroda mūsų šalyje organizuojama jau trečiąjį kartą, tačiau organizatorių teigimu, šiais metais ji išsiskiria rekordiniu dalyviu skaičiumi. Norą dalyvauti parodoje pareiškė daugiau nei 40-ties universitetų, koledžų bei kalbų mokyklų atstovai iš Anglijos, Ispanijos, Danijos, Italijos, Šveicarijos, Škotijos ir kt šalių.

„Pastaraisiais metais pastebėjome padidėjusį jaunimo susidomėjimą studijomis užsienyje, todėl džiaugiamės, kad šiais metais parodoje dalyvauja tiek daug dalyvių. Akivaizdu, kad bendradarbiavimas vyksta abipusiai: užsienio aukštosios mokyklos taip pat laukia gabių Lietuvos studentų,“– džiaugiasi parodos organizatorius, mokyklos „Kalba.lt“ valdybos pirmininkas Rytis Jurkėnas.

Studijos užsienyje lietuvius vilioja dėl galimybės patobulinti kalbą, pažinti kitą kultūrą, be to, geresnės studijų kokybės. Besidomintys studijomis svetur, tarptautinėje parodoje „Išsilavinimas ir karjera 2008“ turės galimybę susipažinti su įvairių pasaulio šalių universitetų studijų programomis, naujomis specialybėmis ir stojimo sąlygomis. Be to, besidomintys magistro studijomis, organizatorių teigimu, šiais metais turės gerokai didesnį pasirinkimą nei praėjusiais metais.

Kalbų mokykla „Kalba.lt“, jau 15 metų bendradarbiaujanti su užsienio aukštosiomis mokyklomis, parodos metu suteiks išsamią informaciją apie gyvenimo ir studijų sąlygas užsienio universitetuose, patars, kaip patekti į prestižinius pasaulio universitetus, o neapsisprendusiems kur studijuoti – padės išsirinkti ir suteiks visą dominančią informaciją.

„Kad sūnus vyks mokytis būtent į Concord koledžą, nusprendėme po konsultacijos su „Kalba.lt“ specialistais, – sako Vidas Stasinskas, Karolio, šiuo metu besimokančio Anglijos Concord koledže, tėvas. – „Kalba.lt“ darbuotojai išklausė mano sūnaus pageidavimus, atsižvelgė ir į mano, kaip tėvo, norus, patarė, į ką atkreipti dėmesį, planuojant mokytis užsienyje ir parinko tinkamiausią koledžą. Šiuo pasirinkimu, esame patenkinti tiek mes – tėvai, besirūpinantys vaiko ateitimi ir išsilavinimu, tiek mūsų sūnus“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: vtv.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)