Kauno Botanikos sodas žada naujas ir smagias žiemos „išdaigas“  (1)

Panašu, jog VDU priklausantis Kauno Botanikos sodas tampa tikra idėjų kalve kaip praskaidrinti nuotaiką ne tik sau, bet ir aplinkiniams žmonėms be jokių papildomų investicijų – tam visiškai pakaks atėjusios žiemos, entuziazmo ir geranoriškumo iš sodo lankytojų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmąja atėjusios žiemos „akcija“ tapo sniego labirintų suformavimas – žinoma, stebuklų nesukurtą, tačiau entuziazmas ir mintis tikrai sveikintina. Jeigu sumąstysite apžiūrėti šiuos labirintus ir pasivaikščioti po užsnigtą Botanikos sodą, panašu, jog išvysite ir daugiau neįprastų renginių.

Botanikos sodo direktorė prof. V. Mildažienė šiandien su studentais jau kurpia planus apie rogučių varžybas vaikams. Kalvų ten netrūksta, tad jei kils minčių ką galima veikti su vaikais, nepamirškite šios galimybės. Tiesa, kol kas laikas nėra tiksliai suderintas, tačiau apie tai bus galima sužinoti sodo puslapyje.

Be to, direktorė planuoja ant sodo tvenkinio įrengti čiuožyklą – tiesa, tam reiktų Botanikos sodo draugų klubo pagalbos ir bent jau aplinkinio mikrorajono – Aleksoto gyventojų paramos. Žodžiu, jei gyvenate netoli Botanikos sodo arba netingite iki jo nuvažiuoti, galite prisidėti prie šių idėjų arba tapti draugų klubo nariu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: