Į studijas lietuvaičius vilioja Didžiosios Britanijos Glamorgan universitetas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2009-03-24 12:59
Baikit juokus 2 specialybes mokytis ir dar tuo paciu metu dirbti tai ne tik kad neliks laiko miegot, bet ir valgyti Be to labai jau abejotina reputacija...
Anonymous 2009-03-24 13:13
nieko nezinai apie uzsienio svietimo sistemas, tai taip ir kalbi
Paberzis 2009-03-24 13:30
bet kuriuo atveju tai tikrai idomus variantas. Idomu, kokia dalis siumeciu abituriantu iskeliaus uzsienin mokytis
Anonymous 2009-03-24 14:44
kaina kokia :O
Anonymous 2009-03-24 15:37
Kaina ten maziau nei 2 minimumai,dirbant ten.O i metus tiek,tai neatrodo tragiskai.Idomus zinoma variantas,ypac ketinantiems ten ar taip,ar taip isvaziuot.
sz520qm 2009-03-24 16:08
Visiems, kurie susidomėjo, iš karto sakau, ATŠALKIT. KIEKVIENAME UK UNIKE bakalauras yra trys metai, gali imti paskolą (ir jei mokaisi Anglijoje, o ne Velse, paskolą gauni VISUS >3000 svarų, o ne dalį). Grąžinimo sąlygos TOS PAČIOS. Čia reklamuojamos sąlygos yra tos pačios, galiojančios beveik visiems UK unikams, o ne būtent šitam. Ir yra DAUGYBĖ unikų, kurie siūlo mokytis dvi specialybes iš karto. Tad čia tik reklaminis triukas... Šitas Glamorgan unikas timeso unikų lentelėse (bendrose, ne pagal dalykus), yra 77 vietoje. Tai yra pakankamai žemai, kad nevertėtų stoti. Kiekvienas gerai besimokantis lietuvis gali laisvai įstoti į unikus, esančius DAUG aukščiau lentelėse. Webometrics Europos unikų lentelėse Glamorgan yra 475 vietoj, o keliomis vietomis aukščiau pažiūrėjus rasit VGTU. VU turėtų būti DAR aukščiau.... štai nuoroda: http://www.webometrics.info/top500_euro ... =glamorgan . Čia tik REKLAMA LENGVATIKIAMS! Taip pat buvo (gal ir tebėra) reklamuojamas Bredfordshire'o (buvęs Luton) unikas... Visose mokyklose iškabinami skelbimai, susižavi žmonės, išvažiuoja.... Randa prastą kokybę... Esmė tame, kad prasti d. britanijos unikai reklamuojasi tam, kad susirastų geresnių studentų iš kitų šalių, nes iš pačios DB niekas į juos nestoja... Gerai besimokantys lietuviai įstoja, ir nusivilia arba galvoja kad įstojo į gerą uniką (vien dėl to, kad uk) ir išsišiepę mokosi lengvus ir nekokybiškus dalykus. Žinoma, yra tikrai GERŲ unikų, kurie lenkia VU ir į kuriuos įstoti pakankamai lengva (kartais lengviau nei į VU ar VGTU). Bet jei apie tokius galvojat, tai žiūrėkit į university league tables lentelių pirmus ~penkiasdešimt unikų, žiūrėkit pagal specialybes ir dalykus (nes pagal juos unikai dar LABAI smarkiai varijuoja), smarkiai domėkitės apie kokybę ir t. t..... Tik prašau, NEUŽKIBKIT ant tokios idiotiškos reklamos. O portalo administracijai minusas už žmonių klaidinimą, informacijos aktualumo nepatikrinimą ir žemą lygį...
Redakcija 2009-03-24 16:46
Jei galima, kurie konrečiai pateikti duomenys klaidina - juos būtinai pataisysime. O vertinti universitetus ir emocingai šūkauti - ne mūsų pareiga
MarkX 2009-03-24 16:47
Aš kitąmet planuoju studijuoti KTU, bet jei jau teks mokėti, tai kodėl to nedaryti užsienyje. Mane dominanti sritis yra informatikos inžinerija, gal kas gali rekomenduoti kokį universitetą kurio kokybė būtų kiek įmanoma geresnė o įstojimo sąlygos kiek įmanoma palankesnės?
sz520qm 2009-03-24 16:57
Klaidina visas straipsnis, sukuriantis nuomonę, kad šis universitetas geras, lengva į jį įstoti. Kodėl būtent ŠIS pasirinktas straipsniui (abejotinos kokybės, ir pagal faktus - prastesnis nei vidutinės kokybės UK) universitetas? Manau, tik dėl to, kad tai reklama, einanti per tą East West Consulting ar kaip ten jis... Tai tik klaidina žmones ir verčia juos rinktis prastesnę ateitį. Gal geriau rašyti straipsnius apie kitus, geresnės kokybės universitetus (stojimo sąlygas, mokymo, tyrimų kokybę, pasualinį pripažinimą ir pan)?
Anonymous 2009-03-24 17:05
Va,sitas tai ziaurus univeras DD,net nezinojau,kad pavadinima pakeite,gerai,kad parasei.
Vytautas 2009-03-24 20:17
Vadinasi, neklaidina niekas. Straipsnyje išdėstomi dalykai, kuo gali ir nori pasigirti universitetas. O tai, jog tik šis universitetas panoro platinti savo prisistatymą ir informaciją apie save, jo valia - mes esame informavimo priemonė, o ne teisėjų tribūna. Jeigu atsiųs pranešimus spaudai kiti universitetai, publikuosime ir juos. O jeigu gerbiamas "sz520qm" vietoj tuščios kritikos pats parašytų "normalų" straipsnį apie universitetus, mes ir jį išspaudintume. O žmogaus ateitis ir universitetas - tai filosofinė tema, kuria galima diskutuoti iki nukritimo Žodžiu, iš mūsų pusės diskusija baigta - smagu, jog išsakote savo nuomones ir padedate kitiems lankytojams apsispręsti.
Nerė 2009-03-24 20:44
O man visiška nesąmonė studijuoti dvi specialybes iš karto. Manau, jog iškart suprastėja kokybė abiejų atžvilgiu. Pasirenki vieną ir pirmyn tuo keliu, sutelki kiek tik į manoma dėmesio ir jėgų ir turi po to rezultatą. O čia kai blaškais, tai nieko gero. Ech, na ir aš bandysiu šviestis toliau Lietuvoje.. Nenoriu prisidėti prie emigruotojų. kai visi geriausi išvažiuoja, lieka čia š**ai ir po to gaunasi š**ai.
karol 2009-03-24 21:12
http://studijos.anglija.com/universitetai.html straipsnis apie studijas UK. http://extras.timesonline.co.uk/tol_gug ... yguide.php ir reitingai kaip supratau, jei zemiau nei 50 neapsimoka stot. p.s. kai kas gali buti pasene. bet ar univeru reitingai gali kisti staigiai per pora metu?
blizzard 2009-03-24 22:08
o kokie reitingai lietuvos univeru pvz pagal europos lygi? man butu idomu suzinot , nes kaskaip jeigu zemiau 50 tai neapsimoak stot nu nezinau jeigu ten univeru kokie 300 tai sakyciau 50 vieta gana neblogai...
sz520qm 2009-03-24 22:20
Visiems, kuriuos domina universitetų reitingai: http://education.guardian.co.uk/universityguide2008/ [guardian 2008, uk] http://extras.timesonline.co.uk/gug/goo ... yguide.php [times 2008, uk] http://www.webometrics.info/ [webometrics.info. Pasaulio, kontinentų ir atskirų šalių unikai] Yra ir daugiau, reikia tik paieškoti.
Anonymous 2009-04-11 18:37
ne TOEFEL egzaminas o TOEFL