Paskelbtas papildomas priėmimas į valstybės finansuojamas vietas aukštosiose mokyklose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Mitas 2009-08-06 11:07
Tegul jie sau laukia. Aš nestočiau nei į kolegiją, nei į universitetą. Geriau baigti kokį nors užsienio universitetą, tai nors niekam nekils abejonių dėl tavo įgūdžių. Lietuvoje jei stoti, tai tik į kolegiją. Na dar galima į kai kurias sritis ir univere. Bet univere tave tyčia nusodins, ir, jei pirmame pusmetyje už mokslą nemokėsi, tai didelė tikimybė, kad antrame jau mokėsi. Kolegijose dar egzistuoja žmogiškumas. Žinoma, būna ir univere išimčių.
Geografitis 2009-08-06 14:04
Mitai, o tu žinai kad krepselio atemima ir perdavima kitam studentui svarsto tik po dviejų metų.Be to kas gauna krepselį tikrai nera besmegenis.
mygatukas 2009-08-06 14:19
Kolegijose krepselius gavo ir keli mano asmeniskai pazistami besmegeniai... Galejo likusius krepseliu ne palikt kolegijoms o atiduot universitetam. Mano nuomone, jei duoda galimybe pasibaigt Lietuvoj, tai reik ja ir pasinaudot. Apie uzsieni galim galvot, kai turi ant kur tvirtai stovet... O, kad baigt uzsieni yra geriau, tai negalima sakyt simtu procentu, nes turiu pazistamu kurie baige Lietuvoj lengvai pagal specialybe isidarbina uzsienyje. Jei esi besmegenis Lietuvoj, smegenu uzsieni neatsiras...
Geografitis 2009-08-06 22:41
nu kolegijose, as kalbu apie universitetus , ir siaip ta mokslo reforma yra briedas...o tipo kad ismes kas gavo krepselį yra mazai tiketima , nu bet visko gali buti.
rwc 2009-08-07 14:40
Šiaip gerai, kad yra dvi krepšelių eilės. Į kolegiją nemokamai įstot lengviau nei į univerą. Papildomas priėmimas irgi gerai, esantiems vos vos po brūkšnio dar galima apsispręsti, ypač dėl kolegijų. Beje, netiesa, kad išmes su krepšeliais. Univeram dėl to nėra rimto finansinio motyvo, koks skirtumas, kas atneša pinigus - valstybė, bankas, ar studentas. O už per mažus kriterijus pati studijų programa rizikuoja būti suspenduota.