„Apgailėtina!“ Britai nepatenkinti savo pagrindine Kalėdine egle: išjuokta antrus metus iš eilės (Foto)  ()

Antrus metus iš eilės bitai nepatenkinti savo pagrindine Kalėdine miesto egle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Kalėdų eglutės, papuoštos Trafalgaro aikštėje, internete šaipėsi šimtai žmonių, tvirtinusių, kad ji atrodė „apgailėtinai“.

Iš Norvegijos atgabenta Kalėdų eglutė buvo išjuokta socialiniuose tinkluose. Eglė buvo pastatyta Londone lapkričio 29 d., tada per kelias minutes socialinius tinklus užtvindė nusivylusių žmonių nepatenkinti komentarai. Vienas žmogus parašė, kad ji „atrodo apgailėtinai“, o kitas klausė, „kodėl Norvegija taip mūsų nekenčia?“.

Eglė kiekvienais metais atkeliauja iš Skandinavijos, 2021 m. ji atrodė tokia niūri ir menka, kad tapo juoko objektu, pranešė „MyLondon“.

Kai šių metų eglutė buvo atidengta, ji atrodė dar prasčiau. Tačiau vėliau ji jau netrodė taip blogai.

Eglutę nuo 1947 m. kasmet dovanoja Norvegija, Trafalgaro aikštėje ji stovės iki sausio 6 d.

Eglė į Jungtinę Karalystę gabenama iš Norvegijos, todėl ją pastačius užtrunka šiek tiek laiko, kol šakos įgauna savo formą.

Vienas londonietis mano, kad Norvegija dalį medžio paliko Osle. Jis rašė: „Šiandien Trafalgaro aikštė gauna savo kasmetinę Kalėdinę eglę dovanojamą Norvegijos. Panašu, kad jie vėl pamiršo dalį eglės Osle.“

 

Savo „Twitter“ paskyroje Cllr Hamza Taouzzale rašė: „Labas rytas, Vestminsteri! Esu čia, Trafalgaro aikštėje, norėdamas pasveikinti šių metų nuostabų #TrafalgarTree. Dėkojame mūsų draugams Osle už šią nuostabią dovaną ir visiems žmonėms, kurie saugiai ją atgabeno“.

 

 

 

 

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()