[ŽT] Skelbiama, kad Xi Jinpingas jau turi planą dėl Putino: skubiai imasi veiksmų (Video)  ()

Politologas Andrejus Piontkovskis atsakė į klausimą, ar klausimas dėl Kinijos ginklų tiekimo Rusijos Federacijai jau išspręstas, ar dar sprendžiamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Piontkovskis įsitikinęs, kad Xi Jinpingas imasi konkrečių žingsnių išplėsti Rusijos Federacijos dalį, kuri iš pradžių yra Kinijos teritorija.

Andrejaus Piontkovskio nuomonę apie Xi Jinpingo „draugystės“ su V. Putinu naudą galima rasti jo interviu.

Rusijos publicistas pasiūlė: „Manau, jog vien dėl to, kad demonstruoja savo tarpininkavimo ambicijas, Kinija atmeta ginklų tiekimo scenarijų. Apie kokį tarpininkavimą galime kalbėti, jei vienai iš šalių pateiksite ginklus. Kodėl Xi Jinpingas toks aktyvus?“ Tada žinomas politologas pasakė, kad Kinijos Liaudies Respublikos vadovas per V. Putiną stiprina savo pozicijas Tolimuosiuose Rytuose, kuriuos bandys užgrobti be karo, ten pamažu įtvirtindamas savo galią.

Andrejus Piontkovskis atkreipė ukrainiečių dėmesį į svarbų dalyką: „Dabar jam reikia kažkokio švelnaus V. Putino pralaimėjimo scenarijaus, o pralaimėjimas yra neišvengiamas, pagal kurį jis išlaikytų valdžią“.

 

JAV gyvenantis Rusijos politikas teigė, kad Xi Jinpingas į Rusiją vyksta dėl vieno konkretaus tikslo – įtikinti V. Putiną faktu, kad jis yra vienintelis žmogus, galintis jį išgelbėti. Kartu KLR vadovas nori, kad V. Putinas liktų valdžioje net ir po Rusijos Federacijos pralaimėjimo kare su Ukraina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(10)
(-7)

Komentarai ()