„Jie vienas kito nekenčia. Neapykanta yra didžiulė.“ Skelbiama netikėta žinia apie Putino ir Lukašenkos santykius (Video)  ()

Dmitrijų Gordoną nustebino Vladimiro Putino pareiškimas, kad Rusijos Federacija finansavo vadinamąją „Wagner“ karinę struktūrą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Susitikimo su kariškiais Kremliaus atstovybėje metu Vladimiras Putinas pareiškė, kad Rusijos vyriausybė finansavo vadinamąją privačią karinę bendrovę „Wagner“, kurią Kremlius anksčiau vadino „savanorių grupe“.

Šį netikėtą Rusijos Federacijos diktatoriaus prisipažinimą kalbėdamas su Alesia Bacman pakomentavo Ukrainos žurnalistas ir karo politikos apžvalgininkas Dmitrijus Gordonas. „V. Putinas pasakė sprogstamą dalyką. Tai košmaras, - emocingai reagavo žurnalistas. - Jis prisipažino, kad finansavo privačią karinę kompaniją, kuri darė nusikaltimus visame pasaulyje.“

Be to, pokalbio metu D. Gordonas pateikė kitą versiją dėl „J. Prigožino maišto“. Anot jo, Aleksandras Lukašenka galėjo organizuoti šį maištą, nes nekenčia V. Putino.

„A. Lukašenka galėtų būti vienas iš šio sąmokslo organizatorių, turint omenyje labai šiltus jo santykius su J. Prigožinu. Reikia suprasti A. Lukašenkos bendravimą su V. Putinu. Jie vienas kito nekenčia. Apie tai man pasakojo V. Putinui artimi žmonės, tarp jų ir buvęs jo draugas S. Pugačiovas, kuris ir supažindino du diktatorius“, – netikėtą versiją argumentavo ekspertas.

 

D. Gordonas tuomet pridūrė, jog A. Lukašenka nekenčia V. Putino dėl to, nes jis palaikė labai artimus santykius su B. Jelcinu ir, jo supratimu, turėjo tapti jungtinės Rusijos ir Baltarusijos valstybės prezidentu.“

„Jų santykiai šlykštūs, jie (V. Putinas ir A. Lukašenka – red.) ne kartą vienas kitam kenkė“, – pabrėžė D. Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(1)
(16)

Komentarai ()