[ŽT] „Kasa labai giliai.“ Skelbia apie rimtas Girkino problemas  ()

Po sulaikymo I. Girkinas buvo paslėptas FSB būstinėje Maskvos centre, Rusijos specialiosios tarnybos aktyviai ieško jį kompromituojančių faktų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-24 [ŽT] „Kasa labai giliai.“ Skelbia apie rimtas Girkino problemas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

I. Girkino-Strelkovo advokatas teigė, kad Rusijos valdžia ir specialiosios tarnybos rimtai dirba, bandydamos surasti bet kokius kompromituojančius įrodymus kaip įkalinimo priežastį.

Komentuodamas situaciją „Cheka-OGPU“ „Telegram“ kanalui jis teigė, kad FSB pareigūno ataskaitos medžiaga paremta dviem bylos liudininkais („vaikinu iš Belgorodo srities ir armėnu iš Krymo“). „Jie kasa giliai. Jie bando rasti pažeidimų dėl humanitarinės pagalbos, dėl lėšų“, - sakė jis.

Anot jo, po sulaikymo I. Girkinas buvo paslėptas FSB būstinėje Maskvos centre, rusai nepaisė rimtų suimtojo širdies problemų ir atliko demonstracinį įkalinimą, įžūliai ignoruodami net formalias Rusijos teismines procedūras.

 

Rusijos ekspertai pažymi, kad, tikėtina, I. Girkinas buvo pasirinktas kaip viešas taikinys, kad atvėsintų likusios Z-patriotinės minios užsidegimą, pastaraisiais mėnesiais peraugusią į griežtą Rusijos valdžios kritiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)

Komentarai ()