Žmonių rasė išnyks po 100 metų, teigia mokslininkas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fuego 2010-06-23 19:09
Na manau žmonija tikrai neišnyks, galite galvoti kaip jūs norite. Kiekvienas turi savas ideologijas, kiekvienas turi savo troškimus, siekius, tikslus ir panašiai ir tikrai kiekvienas žmogus ne parazituoja. Parazituoja tik tie kurie neturi prasmės gyventi (t.y visokie pesimistai) gyvenime mato tik bloga, nors gyvenime daugiau gėrio nei blogio, na ką jau padarysi pesimistas yra pesimistas. Na ką žmonių sumažės čia su šiuo reikalu sutinku 100% bet kokių žmonių sumažės? Va čia klausymas. Manau sumažės pesimistų gretos (galite ir dabar atlikti šį žygdarbį jeigu nesugalvosit keistis) nu manau turėtų sumažėt bent 10-50% žmonių grubiai imant, žinoma taip pat žiūrint kiek tie pesimistai pasiims su savim gyvybių. (Na čia mano svaičiojimai, nekreipkit dėmesio per daug). Technologijos yra blogis? Cha manau čia tai tikrai kvaila taip galvoti, net branduolinis ginklas yra gera technologija tinkamose rankose ir gerais tikslais (pvz. numušti kokį žemiai grasinantį sunaikinimu meteoritą, kitaip sakant nėra to blogo kas neišeitų į gerą) technologija tai alternatyva, patogumas, gyvenimo palengvinimas ar paįvairinimas. Žmogus turi pomėgius, svajones, troškimus kuo nors tapti. Kai kurie gimsta futbolininkais kai kurie krepšininkais kai kurie mokslininkais ar daktarais bei turi begalę pomėgių ir kiekvienas džiaugiasi savo gyvenimu, kiekvienas padaro kažką blogo, tačiau kiekvienas padaro kažką ir gero (šito dalyko jau negali pavadinti parazitavimu). Tai va ponai pesimistai jeigu taip norite pasaulio pabaigos ar dar ko, tai kodėl gi jums nepasidarius pasaulio pabaigos sau patiems asmeniškai? Gerai nekalbėsiu tokių dalykų dar paskui nubaus mane kad skatinu žmones jų trokštamus dalykus nuveikti. Mano mintis tokia žmogus nėra parazitas, parazitas tai tik tas žmogus kuris nieko nedaro sėdi namie nieko nesiekia, "ėda" ir "šika" va čia parazitas, žmogus savo gyvenime kaip ir visa gamta turi kažką pasiimti, tačiau kažką duoti mainais tokiu atveju jis yra visiškai pilnavertis šios planetos gyventojas. Prašau nepradėti beverčių ginčų, neturiu noro ginčytis. Taip pat atsiprašau žmonių kuriuos galbūt įžeidžiau savo teksto turiniu. Sėkmės žmogeliukai
Mauras 2010-06-23 19:16
Fuego ka gero gali sukurti vartotoju visuomene, kuri ish gamtos tik ima ,o grazina tonas shiukshliu???
Fuego 2010-06-23 19:27
Visų pirma ne visi žmonės iš gamtos tik ima ir ne kiekvienas gamtą teršia, žmonės yra ne visi vienodi. Kai kurie teršia ir tik ima iš gamtos, tačiau yra kurie gamtą valo ir tai gamtai padeda atsistoti ant kojų, sodina naujus medžius, renka šiukšles, gydo medžius gyvūnus ir panašiai. Kaip ir rašiau duoda kažką mainais. Todėl manu pats gali tokių dalykų pagalvot ir manęs neklausinėti. Galbūt per daug žiūri į neigiamą pusę, visi juk skirtingi negalima už visus nuspręsti. Žmogus tobulėja, nors ir ne visada į teigiamą pusę bet jis tobulėja tiek pat į abi puses, tai priklauso nuo pačio žmogaus ir nuo jam suteikiamos aplinkos.
Mauras 2010-06-23 19:43
Ash niekur nesakiau ,kad zmogus netobuleja ,bet bukim kritishki kritine zmonijos mase sudaro vartotoju visuomene.Manau galimi kataklizmai butu kaip katalizatorius keistis zmoniu samonei.
arklystu 2010-06-24 13:02
Apie straipsnyje išdėstytą nuomonę: užtenka pažvelgti į nuomonę formuojančius argumentus - klimato kaitą, kad būtų galima ją nuginčyti. Nuo klimato kaitos ir reikėtų pradėti. Čia manau mokslininkas ir "suklydo". Šiaip pritariu Fuego nuomonei dėl žmogaus. Tik manau, kad visgi žmogui yra skirta imti iš gamtos ir nebūtinai duoti adekvačiai. Manau, kad gamta yra skirta žmogui, ne atvirkščiai. Labai nemėgstu naciškų kalbų apie būtinybę mažinti populiaciją. Net nenoriu apie tą blogį kalbėti. Kaip kažkas minėjo, tegu pradeda nuo savęs. Šiaip mintys mano. Visos gyvybės formos yra "užprogramuotos" mirčiai. Koks iš viso skirtumas individui ar jis mirs nepriklausomai nuo žemės ar kartu su ja (apokalipsė), jam tai tas pats rezultatas - mirtis. Žinoma daugelis paaukotų savo gyvybę, kad išgelbėtų daugiau, tuo labiau pasaulį. Tuom viskas manau ir pasakyta - kol aukojimasis neduoda rezultatų, tol aukoti kitus yra visiškas amoralus blogis.
Indigo89 2010-06-25 04:12
Jei cia ir vel kiesza tai suprantu is kur tokias nesamones pezi...
kionig 2010-06-25 19:26
Ne cia tikrai ne kiesza, jis apie protavimus mazai kalbedavo, bet labai panasus Tik paminejo teisinga tendencija, kad zmonija kvaileja, bet kaip zinia kvailiams visada sekasi, todel zmonija neisnyks net ir labai norint.
Doncas 2010-06-27 00:40
Lietuvoj begyvena apie du milijonus gyventojų . http://www.sarmatas.lt/06/gyventoju-kie ... e-2010-06/ http://www.opednews.com/articles/Microw ... 8-202.html panaudoti mikrobangų technologijas populiacijos mažinimui- tikrai efektyvus būdas. Jau dabar kas šešta šeima nevaisinga, o kas laukia dabartinio jaunimo ...svarbiausia, tai ne priverstinis būdas, o savanoriškas
assassin 2010-06-27 13:38
atsimenu mokykloj geografijos mokytoja pasakojo apie sia problema: prisidaro daug vaiku ir tikisi kad vaikai juos islaikys. kuo daugiau vaiku tuo lengviau seniams kai vaikai uzauge gyvent. na matom kaip si mintis "pasiteisina".
simukis 2010-06-28 16:14
Reikės uždrausti migraciją tada, nes į rusiją suplūs visi, ir vėl pradės tratintis kaip pasiutę.
tikman 2010-07-06 22:35
neprisidek tada prie situ technologiju,ismesk pc pro langa,visa technika namuose ir gyvenk kaip urvinis urvuose,aisku tai butu visai nieko gyvent nevarzomai ir laisvai,nepriklausomam nuo situ zmogaus dirbtinu produktu,bet pasaulio nepakeisi vien del to kad tu to nori.
lape 2010-07-06 23:25
O kuri rasė yra žmonių?
kionig 2010-07-06 23:59
Homo sapiens ?
lape 2010-07-07 09:11
Homo sapiens yra rūšis, o ne rasė. Tai arba tas mokslininkas turėjo galvoje ką kita, arba blogai išverstas straipsnis.
kionig 2010-07-07 16:55
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... osion.html Tai tikriausiai zurnaliugu klaida
Swift RR 2010-07-23 21:18
Technologijos padės mums neišnykti tokiu blogu atveju. Atsiras nauja sritis, koks (Pausaulio gelbėjimas) ir toje srityje bus padaryta daugybė naudingų atradimų (kaip technologijų amžiaus pradžioje)
rimasD 2010-07-23 23:52
Paskaičiuota, kad vapsva negali skraidyti, ji yra per sunki, ir per silpna. Bet vapsva šito nežino, todėl ir skraido.