„Visi tai daro neteisingai.“ Milijonas peržiūrų. Profesionali valytoja atskleidė paslaptį apie tualeto dezinfekciją (Video)  ()

Pasirodo, dezinfekavimo produktai visiškai nenaudingi, jei neskaitai naudojimo instrukcijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Profesionali valytoja šokiravo savo „TikTok“ sekėjus, atskleisdama, kaip svarbu skaityti instrukcijas, esančias ant buitinių valymo priemonių.

Socialiniuose tinkluose pasidalijusi vaizdo įrašu su valymo patarimais ir gudrybėmis, Casey iš Melburno surinko milijonus peržiūrų. Trumpame vaizdo įraše ji nustebino žmones, pareikšdama, kad dauguma iš mūsų netinkamai valo tualetą.

Mergina parodė, kaip purškia antiseptinį skystį ant tualeto krašto, sakydama:

Ar manote, kad dabar tualetas yra švarus? Deja, bet turiu pasidalinti profesionalios valytojos žiniomis. Tai, kad naudojate dezinfekcinį purškalą, dar nereiškia, kad kažką dezinfekuojate. Reikia skaityti etiketes. Šie purškalai turėtų būti palikti ant paviršių bent 10 minučių, kad sunaikintų visus mikrobus.

Valytoja šokiravo žiūrovus, mat jie prisipažino, kad dezinfekcinių priemonių instrukcijų tikrai niekada neskaito. Šis vaizdo įrašas jau buvo peržiūrėtas 639 500 kartų ir sulaukė 25 100 „Patinka“. Komentatoriai juokavo:

„Negaliu dezinfekuoti klozeto ir taip palikti 10 minučių, mano vaikams per tiek laiko tikrai reikės juo pasinaudoti“, – rašė viena vartotoja.

 

Tačiau valytoja ją nuramino:

„Turiu keturis vaikus, o tualeto nedezinfekuoju, jei visi esame sveiki. Esu tikra, kad tai stiprina mūsų imuninę sistemą.“

Kitas sekėjas nustebęs rašė:

„Turite keturis vaikus ir dar turite jėgų valyti kitų namus! Legenda!!!“

Casey atsakė, kad priklauso valymo įmonei, kurioje dirba 12 darbuotojų.

@kacie_thebigcleanco #professionalcleaning #disinfecting #hardtruth #cleanfreak ♬ original sound - Kacie - The Big Clean Co

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(10)
(-4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: