„Donaldas Trumpas mirė.“ Skamba visas pasaulis - ką skelbia prezidento sūnaus puslapis  (1)

Ažiotažą sukėlė įrašas buvusio prezidento sūnaus puslapyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien programišiai įsilaužė į Trumpo jaunesniojo (politiko sūnaus) puslapį socialiniame tinkle „Twitter“ (X). Po to, kai buvo užgrobta paskyros kontrolė, sukčių vardu pasirodė žinutė, kad po jo mirties 2024-aisiais į prezidentus kandidatuos pats D. Trumpas jaunesnysis, o ne tėvas.

„Man liūdna pranešti, kad mirė mano tėvas Donaldas Trumpas. 2024 m. kandidatuosiu į prezidentus“, – sakoma įraše, kuris buvo paskelbtas daugiau nei 30 minučių, kol buvo ištrintas.

Pranešimas apie D. Trumpo mirtį sukėlė ažiotažą socialiniuose tinkluose, tačiau vartotojai greitai įtarė, kad į puslapį galėjo būti įsilaužta. Vėliau buvęs Amerikos prezidentas pats pareiškė, kad su juo viskas gerai. Naujienų agentūros primena, kad šią vasarą buvusiam JAV prezidentui sukako 77 metai. Į valstybės vadovo postą jis planuoja grįžti kitų metų rinkimuose.

Donaldas Trumpas jaunesnysis yra amerikiečių verslininkas, publicistas ir televizijos laidų vedėjas. Jis yra vyriausias 45-ojo JAV prezidento Donaldo Trumpo sūnus.

 

2004 metais D. Trumpas jaunesnysis kartu su broliu Ericu Trumpu įkūrė „Trump Organization Management, Inc.“, kuri valdo D. Trumpų šeimos turtą. 2015 metais D. Trumpas jaunesnysis prisijungė prie savo tėvo kampanijos dėl JAV prezidento posto. Jis kalbėjo mitinguose ir televizijos laidose, palaikydamas savo tėvą.

Po tėvo pergalės rinkimuose D. Trumpas jaunesnysis tapo vienu iš jo patarėjų. Jis padėjo plėtoti D. Trumpo administracijos prekybos, imigracijos ir užsienio politikos politiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(15)
(-9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: