„Jie mus nužudė.“ Duginas skelbia Rusijos pralaimėjimą  (3)

Mėgstamiausias Rusijos Federacijos diktatoriaus filosofas Aleksandras Duginas, palaikęs „specialiąją operaciją“, nusivylė ir pradėjo kalbėti apie pralaimėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Manėme, kad nužudysime Ukrainą, bet jie mus nužudė“, – Rusijos Federacijos pralaimėjimą pripažino „Rusų pasaulio“ ideologas A. Duginas.

Net patys beviltiškiausi Rusijos ultrapatriotai pradėjo suvokti, kad karas prieš Ukrainą pralaimėtas. „Rusiškojo pasaulio“ ideologas Aleksandras Duginas pradėjo kaltinti Kremlių silpnumu ir neryžtingumu.

A. Duginas savo „Telegram“ kanale rugsėjo 24 d.  paskelbė griežtą pareiškimą. Jis iš tikrųjų pateikė kaltinimą Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui dėl to, kad jis nepasiryžo totaliniam karui įvedant karinę padėtį ir masinę mobilizaciją visoje šalyje. Jis skundžiasi, kad Rusijos Federacijoje eliminuojami aktyviausi Z-patriotai, ypač Vladlenas Tatarskis ir Jevgenijus Prigožinas.

„Karo, kuris tapo kasdienybe, negalima laimėti pagal apibrėžimą. Bet mes vis dar negirdėjome: „Kelkis, tu esi didžiulė šalis...“ 2023 m. sausį pasakė Vladlenas Tatarskis: „Jaučiu, kad mes tuoj mirsime. Ir nužudė jį ir mus visus. Ir J. Prigožiną nužudė. Bet kažkodėl mes visi to nedarėme... Mes pradedame pralaimėti ne išoriniam priešui, kur laikomės, o prieš save. Ir tai kelia nerimą. Mes nedarome to, ką turėjome padaryti jau seniai. Ir valdžia puikiai žino, apie ką mes kalbame. Bet jie vilkina", – rašė A. Duginas.

 

Atkreipkime dėmesį, kad tai ne pirmoji A. Dugino „injekcija“ prieš Rusijos diktatorių. 2022 m. lapkritį, netrukus po to, kai Rusijos armija pabėgo iš Chersono, jis užslėptai pagrasino įvykdyti mirties bausmę karą pralaimėjusiam V. Putinui. „Rusiškojo pasaulio“ ideologas turėjo greitai tą įrašą ištrinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(55)
(4)
(51)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: