„Jei taip nutiks, Putinas puls NATO.“ McConnellas skelbia rimtą perspėjimą (Video)  (3)

Amerikiečių politikas Mitchas McConnellas perspėjo kolektyvinius Vakarus apie tai, ką jiems reikštų V. Putino pergalė kare.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Respublikonų lyderis  įvardijo sąlygą, kuriai esant V. Putinas gali pulti vieną iš NATO šalių.

Jei Ukraina nelaimės karo su JAV pagalba, tai V. Putinas puls vieną iš NATO šalių, sakė Mitchas McConnellas. Tuo amerikiečių senatorius norėjo pabrėžti karinės pagalbos teikimo Ukrainai svarbą, kuri paspartins pergalę, o tai savaime garantuos Vakarų šalių saugumą nuo Kremliaus agresijos. Mitchello McConnell interviu su „Amerikos balsu“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Respublikonų politikas paragino JAV padėti Ukrainai: „Mes čia stovime prieš Kiniją, Rusiją, Šiaurės Korėją ir Iraną. Tai jau rodo, kad esame teisingoje pusėje“. Jis taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad Amerikos kariškiai neprivalo kovoti ir rizikuoti savo gyvybėmis kitos šalies teritorijoje, nes ukrainiečiai savo šalį gina patys.

 

Mitchas McConnellas pabrėžė, kad teikdamos pagalbą Ukrainai JAV plėtoja savo pramonės bazę. Tuo pačiu BVP dalis, kuri atitenka ginkluotei ir įrangai Ukrainai, yra gana maža, ypač turint omenyje, kad kalbame apie Vakarų saugumą.

Tuomet amerikiečių politikas staiga pasakė: „Jei V. Putinas laimės, kita bus viena iš NATO šalių. Manau, būtų daug protingiau sustabdyti šią invaziją, išstumti jį iš ten. Ukrainiečiai demonstruoja drąsą ir aš manau, kad tai įkvepia pasaulį.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(2)
(39)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: