Tokajevas su Scholzu rimtai supykdė Maskvą. Kilo tikras pragaras (Video)  ()

Kremliaus propaganda gadina santykius su tomis keliomis šalimis, kurios palaiko partnerystę su Rusijos Federacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kraštutinių dešiniųjų pažiūrų neslepiantis odiozinis rusų propagandistas Sergejus Mardanas įžeidinėjo Kazachstano prezidentą Kasimą-Jomartą Tokajevą. Filmuotą medžiagą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“ . S. Mardaną įsiutino K. J. Tokajevo susitikimas su Vokietijos kancleriu Olafu Scholzu Berlyne, o tiksliau – jų diskusijos apie Rusijos agresiją prieš Ukrainą.

„Kažkodėl Kazachstano prezidentas K. J. Tokajevas su Vokietijos kancleriu diskutavo apie Rusiją ir Ukrainą. Kodėl RF strateginis sąjungininkas staiga nusprendė aptarti mūsų reikalus su vienu iš mūsų strateginių oponentų ir priešų? Kas tu toks, kad apie mūsų reikalus kalbi viešai? Nors O. Scholzas nėra žmonės, Scholzas yra priešas. Kazachstanas moko Rusiją, kaip įgyvendinti savo užsienio politiką. Niekas jūsų neglumina?“ – pasipiktino S. Mardanas.

Jis netgi pareiškė, kad Kazachstanas šiandien nebėra Rusijos sąjungininkas. Įvykį komentavo kanalas „Vėjo sėjėjas“. Jis pareiškė, kad Kremlius savo propagandistų lūpomis atbaido paskutinius Rusijos sąjungininkus.

„Santykiai su Armėnija jau praktiškai nutrūko. Dabar rusai daro viską, kad prarastų dar vieną sąjungininką KSSO ir EAEU. Ir tada jie pasipiktinę stebėsis, kodėl niekas nemėgsta Rusijos ir visur tvyro rusofobija“, – rašė šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(3)
(32)

Komentarai ()

Susijusios žymos: