Britų policininkai olimpiados metu gali būti apginkluoti sprogstančiomis kulkomis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Dadica 2010-09-12 20:39
Gerai kad forumas yra, o tai nerastum kur issilieti.
qzar 2010-09-12 20:53
Matomai cia tu neturi ka veikti o tik i pievas rasyt nesamones.
SaliamonXP 2010-09-13 13:23
Nu jo, jau lightfire kad paporins, tai net ausys lankstytis pradeda... Kartais i nauda pamatyti kaip efektyviai zmonems plauna smegenis zurnalistai. Kai esi aplinkoje kurioje dauguma sugeba ignoruot propaganda, tai pradeda atrodyt, kad ai ka jie cia svaigsta, nejau kas tiki jusu paistalais, bet pasiskaicius tokiu komentaru tai net baisoka daros... On topic Nu tie britai tai jau visai nupuso, rimtai jau tegu su tankais pradeda patruliuot. O aptikus terorista reikia sprogstanciais soviniais susaudyti jam galva ir rankas, kad niekas negaletu atpazint ir visi tikrai tikrai zinotu, kad ten buvo teroristas Jei padarytumem prielaida, kad teroristai egzistuoja, tai sakyciau jiem puikiai sekasi apkartinti mums gyvenima. So terorists are winning already! O kas nors saves paklausia: ko tie teroristai isvis is musu nori? Bent jau man susidares toks ispudis, kad bandoma iteigti, jog egzistuoja zmones kazkur toli kalnuose, kurie be jokios priezasties yra blogi, musu nekencia ir nori visus mus nuzudyti. Nelabai kuom skiriasi nuo mitiniu blogio dvasiu kurios is prigimties yra blogos ir pirmai progai pasitaikius bando pakenkti zmonems. Krc kova su vejo malunais.
lightfire 2010-09-13 14:26
nebūtinai su vėjo malūnais. Visos teroristinės grupelės tyuri savo vadukus, finansavimo šaltinius ir terpę, kur gauna rekrūtų. Vadukus galima naikinti, finansavimo šaltinius atkirsti - tai iš dalies daroma, bet labai ribotai dėl sudėtingų aplinkybių. tarkime, finansavimo šaltiniai dažnai yra tokiose valstybėse kaip Saudo Arabija, pakistanas, kurios oficialiai yra sąjungininkės, nes nėra pačios savaime islamistinės. Tačiau būtent jose yra palanki terpė veistis radikalams, kuriems tiek praplaunamos smegenys, kad jie ryžtasi susisprogdinti. Ši problema kyla dėl elementarių priežasčių - švietimo stokos. Jei visuomenė laikoma tamsoje, vienintelis išsilavinimo šaltinis suteikiamas madresėse, kuriose pilna radikalių islamistų. Bet tokios valstybės, kaip pakistanas ar Saudo Arabija nelabai gali ar nori siekti išsilavinusios visuomenės, nes aisvai mąstantis žmogus yra pavojingas ginklas prieš realiai autoritarinius šių šalių režimus
Timas 2010-09-13 16:36
Įdomu ar čia ne vertimo klaida, ar jie rašo apie sprogstamasiais ar apie išcentrines kulkas tipo dum dum ar kažkaip panašiai.
SaliamonXP 2010-09-14 00:28
Jeigu tikrai noretu tie amerikonai per savaite visus tuos teroristus susemtu. O dabar ta "kara" naudoja babkems plauti, o mokam visi, vienaip ar kitai. O seip tai reiktu paklausti tie islamistai nekencia amerikos? Nejau muhamedas ispranasavo amerikos atsiradima ir liepe dzihadus amerikai skelbt? Tegu pasiziuri ka jie ten isdarinejo vidurio rytuose po antro pasaulinio... tai daug kas paaiskes. Patys lenda kur jiem nereikia, paskui kai tie neapsikente griebiasi desperatisku veiksmu, tai sako: o kodel jie musu nekencia? Tie kas valdzioj ir zvalgyboj zino kodel, o ziniasklaida zmonems smegenis plauna... ir netik amerikonams.
lightfire 2010-09-14 01:42
tai tu jų tiesiai paklausk, ką čia pagal jų dainelę šoki. Pirmyn - važiuok ir paklausk. Gal suprasi, kad jie nekenčia ne tik Amerikos, bet ir viso Vakarų pasaulio, kurio dalis, deja, esi ir tu, ir kurio laisvėmis gali čia naudotis reikšdamas savo nuomonę, kuri smirda pašvinkusiais sovietinės, anarchistinės propogandos puvėsiais, tais pačiai nuvalkiotais nevykėlių skiedalais apie imperializmą ir kapitalistų išnaudojimą, kuriais nevykusiai mėgina naudotis ir islamistai. Gal verčiau vertėtų pasidomėti, kas yra tasai tūlas islamistas - tokiems kaip tu visuomet rekomenduočiau gyvai įsitikinti
SaliamonXP 2010-09-14 09:16
nu jau tokio religingai antiteroristinio lunatiko dar nebuvau aptikes Mano diskusija cia baigiasi, matomai vistiek beprasmiska. Gali atrasinet jei nori but is tu kurie turi tarti paskuti zodi, bet is manes atsako daugiau nesulauksi.