„Ką gi, diena buvo audringa.“ Putiną žiauriai įžeidė (Foto)  ()

„Kremlius tikriausiai pritilo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ryvok i proryv“ savo „Telegram“ kanale visiems primena, kokie svarbūs įvykiai įvyko gruodžio 14 d., kai Putinas vedė savo „tiesioginę transliaciją“.

Atrodo, kad Vakarų pasaulis sumanė sugadinti „didžiojo geopolitiko“ kalbą prieš žmones. Tą dieną, kai Putinas praleido keturias valandas „pilstydamas vandenį iš tuščio į kiaurą“, buvo suduoti du smūgiai.

Vakare pasirodė žinia, kad Sakartvelas gavo šalies kandidatės į Europos Sąjungą statusą. Čia, žinoma, „didelis sveikinimas“ Pietų Osetijos ir Abchazijos elgetoms kartu su jų Kremliaus vedliais.

O anksčiau pasirodė pranešimas tiems, kurie mėgsta prieštarauti „NATO plėtrai į rytus“, kurie savo specialia operacija įstūmė Suomiją į NATO. Šią Putino, Lavrovo ir kitų nesėkmę turėtų perskaityti visi, kurie dar jais pasitiki. Kaip tik prieš pat prezidento rinkimus, kurie vyks 2024 m. kovo 17 d.

JAV su Suomija sudarė bendradarbiavimo gynybos srityje susitarimą. Susitarimas leidžia JAV laikyti ginklus Suomijoje, taip pat Jungtinės Valstijos turės prieigą prie 15 karinių bazių Suomijoje.

 

Ką gi, diena buvo audringa. Kremlius tikriausiai pritilo. Tik pagrindinio šalies vadovo kėdė negailestingai girgžda. Bastrykinui atėjo laikas įtraukti senąjį Joe į ieškomų asmenų sąrašą. Visiškai pasileido. Ką jis sau leidžia?!

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(2)
(121)

Komentarai ()

Susijusios žymos: