LP EXPRESS skelbia įspėjimą. Ką daryti, kad Kalėdinės siuntos namus pasiektų iki Kūčių  ()

Norint, kad per LP EXPRESS paštomatus keliaujančios kalėdinės siuntos artimuosius ir draugus pasiektų iki Kūčių, gyventojai turėtų suskubti ir tai padaryti vėliausiai jau šį penktadienį, gruodžio 22-ąją. Vėliau išsiųstos šventinės siuntos iki gavėjų atkeliaus tik tarpušvenčiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu per LP EXPRESS paštomatų tinklą gabenamų siuntų kiekiai yra išaugę daugiau nei du kartus, lyginant su įprastu laikotarpiu. Nepaisant to, iki šiol per 97 proc. siuntų gavėjams yra pristatomos kitą darbo dieną.

„Džiaugiamės net intensyviausiomis šventinio piko dienomis galėdami užtikrinti itin aukštą siuntų pristatymo rodiklį. Tai – nuolatinės LP EXPRESS tinklo plėtros ir intensyvaus ruošimosi kalėdiniam laikotarpiui rezultatas. Na, o visiems dar neišsiuntusiems kalėdinių siuntų primename, kad tai padaryti per LP EXPRESS paštomatus galima vėliausiai šį penktadienį, gruodžio 22 d. Kalėdinę siuntą į paštomatą reikėtų įdėti iki siuntų išėmimo iš konkretaus paštomato laiko. Jį galima pasitikslinti lpexpress.lt svetainėje esančioje paštomatų tinklo skiltyje“, – sako Lietuvos pašto Komunikacijos ir rinkodaros departamento vadovė Neringa Žukauskaitė.

Šiuo metu LP EXPRESS tinkle yra 429 paštomatai 111 gyvenviečių visoje Lietuvoje. Per 2023 m. LP EXPRESS taip pat išplėtė 95 paštomatus, esančius labiausiai gyventojų pamėgtose vietose. Be to, siekiant garantuoti operatyvų siuntų pristatymą prieš didžiąsias metų šventes, šįmet taip pat papildomai buvo pasamdyta apie 40 kurjerių.

 

LP EXPRESS primena, kad internetinėje savitarnos sistemoje suformuotas ir supakuotas paštomatines siuntas su siuntimo lipduku galima be eilės palikti ir kiekviename iš 170 Lietuvos pašto skyrių visoje šalyje. Tai padaryti galima specialiai tam skirtoje pašto skyriaus vietoje – siuntų palikimo dėžėje arba vietoje su iškaba „Savitarnos siuntas palikite čia be eilės“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()