„Teko garbė susitikti ir pasikalbėti su Žmonių generolu.“ Legendinis Messi padovanojo Zalužnui dovaną (Foto)  ()

„Matomiausioje vietoje ten kabo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planas 2024 metams.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas gavo marškinėlius su autografu iš žymaus Argentinos puolėjo, rungtyniaujančio  Majamio „Inter“ Lionelio Messi.

Dovanos nuotrauką feisbuke paskelbė garsus Charkivo filantropas Jurijus Sapronovas.

Sapronovas prisipažino, kad, būnant Majamyje, su klubo legionieriaus ukrainiečio Serhijaus Krivcovo pagalba, sugebėjo patekti į treniruotę ir susitikti su aštuonis kartus „Auksinio kamuolio“ laimėtoju. Parašyti Ukrainos generolo vardą Leo nepavyko, todėl jis apsiribojo lakonišku užrašu „Valery“.

Messi iš Zalužno taip pat gavo dovaną: žurnalo „Times“ kopiją su Zalužnu ant viršelio, kurią pasirašė pagrindinis medžiagos veikėjas.

 

Vakar man teko garbė susitikti ir pasikalbėti su išmintingu generolu. Su Žmonių generolu. Ne pirmą kartą, norėčiau dažniau, bet nepiktnaudžiauju. Po pergalės parodysiu nuotrauką. Pasirodo, matomiausioje vietoje ten kabo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų planas 2024 metams. Nieko neprašiau, nieko nepasirašiau. Aš klausiausi, klausiausi ir klausiausi...“ – rašė Sapronovas.

Vėliau Sapronovas komentaruose prisipažino, kad iš tikrųjų kai ko Zalužno jis prašė - oro gynybos sistemos „Patriot“ Charkivui.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: