Vaizdai lyg iš Šiaurės Korėjos. „Senio Šalčio spec. operacija“ (Foto)  ()

Rusijos propagandistų veiksmai yra orientuoti tik į efektą. Tai matyti iš Rusijos nacionalinės gvardijos pareigūnų organizuotos akcijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propaganda paliečia ne tik suaugusius, bet ir pačius mažiausius. Pavyzdys yra Rusijos armijos veiksmai, įskaitant vaikų globos namuose. Kariai indoktrinuoja šių įstaigų vaikus, sakydami, kad karas nėra blogai. Jie apsimeta Kalėdų seneliais.

Vaizdai lyg iš Šiaurės Korėjos. „Senio Šalčio spec. operacija“

Kariškiai iš Rosgvardijos pradėjo lankytis daugybėje mokyklų, vaikų darželių ir vaikų globos namų daugelyje Rusijos vietų. Apsilankymo metu jie dalija dovanas ir apsimeta Seniu Šalčiu (Rytų alternatyva Kalėdų Seneliui, dovanas dovanojantis personažas).

Apie Rosgvardijos vizitus praneša Rusijos žiniasklaida.

Senis Šaltis apsilankė Primorėje, Dagestane, Ingušijoje, Kurgane, Belgorode, Kurske, Tambove, Jaroslavlyje ir Elektrostalyje.

Rusijos nacionalinės gvardijos pareigūnai vaikams aiškina, kad karas nėra blogai. Jie pateisina Kremliaus žmogžudystes ir skatina jauniausiuosius „remti Rusijos armiją kare su Ukraina“.

Kremliaus režimas ir toliau militarizuoja vaikus. Jie nuo mažens mokomi, kad karas yra natūrali padėtis. Tai nusikaltimas vaikystei, socialiniame tinkle „X“ pareiškė Ukrainos Vidaus reikalų ministro patarėjas Antonas Heraščenka.

 

Priminsime, kad vaikai Rusijos propagandos taikiniu tampa ne pirmą kartą. Anksčiau objektuose Maskvoje ir kituose miestuose daug kartų lankydavosi kareiviai ir policininkai, kurie bandė indoktrinuoti mažuosius rusus. Negana to, nuo praėjusių metų rugsėjo į mokyklų programas įtrauktos savaitinės patriotinės pamokos „Pokalbiai apie tai, kas svarbu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(26)
(-23)

Komentarai ()