Liūdnos žinios J. Bidenui. Apklausa parodė, ką rinkėjai mano apie kandidatus į JAV prezidentus  ()

Kol kas D. Trumpui sekasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donaldas Trumpas pirmauja prieš savo varžovus pagrindinėse apklausose prieš prasidedant pirminiam JAV prezidento rinkimų sezonui.

Tai pranešė „ABC News“.

Remiantis nacionalinių apklausų duomenimis, D. Trumpą ypač aukštai vertina respublikonai ir nepriklausomi respublikonai pagal tris rodiklius: geriausi šansai laimėti lapkritį, stiprus lyderis ir labiausiai kvalifikuotas partijos kandidatas.

Donaldas Trumpas taip pat lenkia savo oponentus respublikonus, tačiau mažesniu skirtumu pagal kitus du rodiklius – empatiją ir bendrąsias vertybes. O septyni iš dešimties respublikonų D. Trumpo veiklą vertina teigiamai.

Remiantis apklausa, 72% suaugusiųjų, remiančių respublikonus, būtų patenkinti, jei D. Trumpas būtų išrinktas. Kiti kandidatai surinko mažiau taškų: Nikki Haley – 48 %; Vivek Ramasawami – 44%; Chrisas Christie (atsiėmė savo kandidatūrą) – 23 proc.

 

Tuo tarpu tarp demokratų ir demokratiškų pažiūrų nepriklausomų asmenų 57% būtų patenkinti savo partijos kandidatu J. Bidenu, o tai rodo jo silpnus reitingus apskritai ir tokiais klausimais kaip ekonomika ir imigracija.

Pranešama, kad Kolorado Aukščiausiasis Teismas nusprendė pašalinti Donaldą Trumpą iš kandidatų į kitų metų pirminius respublikonų rinkimus sąrašo dėl jo vaidmens 2021 metų sausio 6 dieną riaušėse, per kurias D. Trumpo šalininkai perėmė JAV Kongreso valdymą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(9)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: