„Totalus šokas.“ Perkūnas iš giedro dangaus. Kate Middleton – vėžys (Video)  ()

2024-ųjų pradžioje Velso princesei buvo atlikta pilvo operacija. Pooperaciniai tyrimai atskleidė onkologinius darinius, dėl kurių Kate pradėta taikyti chemoterapija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kate Middleton pirmą kartą viešai paskelbė, kad jai diagnozuotas vėžys ir jai taikoma prevencinė chemoterapija. Diagnozė jai ir princui Williamui buvo „šokas“. Velso princesės vaizdo kreipimasis masiškai plinta socialiniuose tinkluose.

Emocingame klipe, nufilmuotame Vindzore, būsimo JK karaliaus žmona sakė, kad ši žinia buvo „didžiulis šokas“ ir kad ji ir jos vyras „daro viską, ką gali, kad tai išspręstų privačiai“.

Tai įvyko praėjus kelioms dienoms po to, kai Kate buvo pastebėta kartu su princu Williamu, kai jie išėjo iš ūkininkų turgaus netoli savo namų Vindzore.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2675 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

„Prireikė šiek tiek laiko, kol viską paaiškinome savo vaikams George'ui, Charlotte ir Louisui taip, kaip jiems būtų patogu, ir patikinome, kad su manimi viskas bus gerai“, – prisipažino Velso princesė.

 

Princo Williamo žmona pridūrė, kad ji jaučiasi gerai ir kasdien „stiprėja“.

„Tai, kad Williamas yra šalia manęs, taip pat yra paguodos ir nusiraminimo šaltinis. Kaip ir meilė, palaikymas ir gerumas, kurį tiek daug iš jūsų parodėte. Tai labai daug reiškia mums abiem.“

Vėžys buvo aptiktas po didelės pilvo operacijos atliktos vienoje Londono klinikoje 2024 metų sausį. Kensingtono rūmai tuomet prašė žmonių nespėlioti apie karališkojo asmens sveikatą, tačiau neseniai tapo žinoma, kad net prestižinės gydymo įstaigos darbuotojai nelegaliai bandė gauti asmeninės informacijos apie Kate sveikatos būklę. Tikriausiai dėl to pati princesė nusprendė tiesiogiai informuoti apie ilgo nebuvimo viešumoje priežastis.

 

Visų pirma Kate Middleton pažymėjo, kad pati operacija sausio mėnesį praėjo gerai, tačiau vėliau atlikti pooperaciniai tyrimai parodė, kad vėžys „egzistuoja“.

Ši žinia sukuria dar vieną JK karališkosios šeimos krizę tuo metu, kai karalius Karolis III taip pat kovoja su vėžiu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(6)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: