JAV neatmeta galimybės kūno skenerius naudoti traukiniuose, laivuose ir metro

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Analog 2010-11-28 19:35
Tai jei pritariu tau, tai parsidavėlis, tavo žodžiais, jei prieštarauju - diskusija daugmaš negalima
RiMuSaS 2010-11-28 20:09
Cia ir esme tu man kaip ir negali kolkas pritart, nes ne nezinai kuria diskujijos puse as pasirinkes esu. O del priestaravimo ( jug prasiau pasiskaityt ka reiskai zodzi diskusija ) tu klysti. Manes neveikai tokie tavo isvedziojimai. Nenori ir nereikia.
Analog 2010-11-28 20:28
Nu ir privėlei
RiMuSaS 2010-11-28 20:35
"" Kur konkreciai ? Sakau persiskaityk zodzi odiskusija reiksme ir suprasi ka as meginu pasakyt. Diskutuojant turi but butinai dvi pozicijos.
RiMuSaS 2010-11-28 20:42
Taip apie tai esu skaites. Bet man vis dar idomios priezastys/nuomones, ko JAV tikejosi is Japonijos nustojusi jiems tiekti materialus karo tesimui ? ( Cia rimtai klausiu ) Beje jug JAV istorija pati kalba uz save. Ji jug sukurta svetimu krauju. Todel man nelabai sekasi jai klijuot taikios ir pacifistines atiketes. Ar ne taip ? Beje apie tai apie ka rasei, taip esu apie tai skaites ir girdejes per istorijos pamokas. Nesigincyju.
Zergas 2010-11-29 09:55
sekantis zingsnis po chip'a kiekvienam?juk tai taip patogu..o kai visi bus suchipuoti,o didzioji dalis teritorijos bus kontroliuojama,va tuomet ir bus galima pereiti prie grieztesnes zmoniu kontroles nes pasipriesint jai jau bus neimanoma.KGB apie tokias priemones tik svajot galejo..
zfroidas 2010-11-29 10:27
skenavimas kaip priemone aisku gerai galetu visur buti... bet is kitos puses tai ne skenavimas o SVYTINIMAS rengenu ir tai labai kenkia lastelem ir gyvam organizmui... poliklinikoj sviest plaucius liktai 1 kart i metus tik leidziama... cia dozes mazesnes taciau jei kiekvienam autobuse ar metro kiekviena diena tave svytins po 5 kart nu nzn kas is taves liks... noretusi moksliniu mandymu pirma normaliu...o ne propagandos...
kiesza 2010-11-29 11:48
JAV susikrautu turtu sekmes formule : kurstyti nesantaika pasaulyje ir remti abi konflikyojancias salis, 1 pasauliniame kare, antrajame WW remtos antante ir trilype sajungos, vietnamas, afganistanas ir daug smulkesniu konfliktu kurie nepraeina be JAV isikysimo, dabar kova verda su teroristais, jais JAV vadina tuos zmones kurire kersija JAV pilieciams uz savo nuzudytus draugus,giminaicius. tai pat paciu JAV padarytu katastrofu kalte suverciant teroristams, ko pasekoje itikinta mase zmoniu kad kariauti pries ka yra! todel karas vyksta, visur steigimos nato bazes, priesraketiniai skydai,zmones akylai stebimi kameromis,skeneriais ir visaip kitaip zymimi,cia skaitosi pilieciu apsaugojimas nuo teroristu kazin ar kada nors JA pavyks pagauti bent viena zmogu kuris atliktu teroristine veikla be priezasties, vien del to kad jis TERORISTAS
Pumper 2010-11-29 11:50
zfroidas, nebus jokių realių mokslinių bandymų, nes gi valdininkam, kurie tuos įstatymus priiminėja nereikia skenuotis ir jų nieks negraibalioja. Eilinis žmonių teisių atėmimas ir tiek.
sz520qm 2010-11-29 12:21
nėra toks jau ir pavojingas. Moksliniai tyrimai atlikti, o kaip propagandą be faktų vienintelis varantis kolkas atrodai tik Tu.... No offense.
Pumper 2010-11-29 13:58
zfroidas 2010-11-29 14:49
Imaging technology (Rapiscan Systems' Secure 1000 Single Pose) works by bouncing x-rays off an individual's skin to produce an outline image of the person's body, which is then used to detect concealed, potentially dangerous objects. Zodziu kalba eina kad nuo odos atsispindi kas yra naivus melas arba cia toks skeneris 1 is kitu 1 mln galingesniu...nes skenuojama realybeje yra skrandzio turinys ar nera narkotiku pas mulus... kas yra giluminis skenavimas reiskia rengeno daletes eina kiaurai kuna, kiaurai, lasteles, kiaurai jose esancia DNR programa, ir viska virpina pro ka praeina kas rezultate gali pazeisti DNR ir tai vezio priezastis bus po 10 metu pvz.. aisku dabar tu nejusi nieko ir nebusi apsvytintas kad sviestum tamsoj bet zala kitur daroma... plius raso kad per sekunde gauni 5 minuciu normalios aplinkos doze taip kad vistiek koncentracija 5*60=300 karu didesne nei aplinkos! ir pasakyk kodel tai nekenkia? pvz gal tu pabandyk oro ikvepti 300 kartu didesniu greiciu nei paprastai imanoma manai plauciai nesprogtu? DD
kionig 2010-11-29 14:59
Zfroidas nesvaik. Skrandzio svietima naudoja, kai jau sukelia itarima, o nevisada. Naturali gamtine fonine radiacija yra mazdaug 15uR/h.
Skeleton 2010-11-29 19:48
Čia kažkoks juodas humoras? Pavyzdukai: 1970 rugsėjo 6 (Dawson Field): žymiausias lėktuvų užgrobimas. PFLP užgrobė keturis lėktuvus. Per nesėkmingą bandymą užgrobti penktą lėktuvą nukautas teroristas Patrick Argüello, Nikaraguvos marksistinės-socialistinės Sandinistų organizacijos kovotojas ir suimta arabė iš PFLP. 1972 gegužės 30 (Lod Airport massacre): 3 "Japonijos Raudonosios Armijos" nariai (Kōzō Okamoto, Tsuyoshi Okudaira, Yasuyuki Yasuda) pradėjo šaudyti iš automatinių ginklų Tel Avivo aerouoste. 24 žuvusieji iš jų 16 katalikų piligrimų iš Puerto Riko. 1976 liepos 27 (Entebės incidentas): keturi teroristai užgrobė Air France lėktuvą skrendantį iš Tel Avivo į Paryžių. Teroristai: 2 palestiniečiai iš PFLP ir 2 vokiečiai iš marksistinės organizacijos RZ. PFLP = Popular Front for the Liberation of Palestine. Oficialiai SOCIALISTINĖ ir MARKSISTINĖ organizacija. Ar pastebėjote tendenciją?
Tir4elis 2010-11-30 13:50
Laisvės laisvėm, bet niekas nenori, kad puskvaišiai manjakai neaišku ką rūkantys bei tikintys didžiuoju vau, tautų išlaisvinimu ar šiaip putpelės kiaušinio vizijom taškytusi sprogmenimis metro ar lėktuvuose. Man irgi ne prie dūšios n suvaržymų, kada oro uoste lauktuves giminiečiams atima dėl to jog ten 10g skysčio per daug nei leistina (nesvarbu, kad indelio viduje silkė), bet krist iš keleto kilometrų aukščio kartu su degančiomis nuolaužomis ko tai irgi nesinori. Taigi nori, nenori o tenka pasirinkt kas geriau, dėl puskvaišio su bomba nudardėt žemėn ar visgi pamatyt kaip ten saviškiams užsieniuos sekasi. Žinoma kartais (kuo toliau, tuo labiau) prasilenkiama su žmogaus privatumu, o ką daryt? Jei žinote geresniu būdų kaip eliminuot manjakus siūlykit, o jei ne, tai neverta nei plėšytis šaukiant jog kažkas kažką negerai daro. Niekas nuo to nepasikeis. Kas dėl nuokrypos link WW2, nepamiršim, kad JAV tuo metu dar ne visai po 1929 metų krizės buvo atsigavus. Žinoma ne visiems patiko, kad jai irgi reikia resursų iš užsienio, ypač kai norėjos juos labiau priglobt sau. Kita vertus tai buvo valstybė turinti nemažą laivyną kuris esant reikalui galėjo nemažai bėdos pridaryt tiek Japonijai, tiek nacių valdomai Vokietijai. Taigi kaip ir kaip JAV izoliacionistai besistengė, bet "taikinys ant kaktos" JAV nuo to nedingo. Kiek teko skaityt iš anksčiau, JAV žvalgyba japoniško laivyno signalus pernelyg vėlai iššifravo, kad spėtu perspėt savo laivyną PerlHarbore. O visa kita pernelyg panašu į dar vieną "sąmokslo" teoriją. Koks debilas paaukotu tai, kam net krizės metais sukišo daugybę lėšų vien dėl to, kad įsitrauktu į karą? Laivai ne lėktuvai, statomi ilgai ir nuobodžiai, o be to kainuoja n kartų daugiau ir reikia jų daug. Taigi prarast savo skydą nuo galimo priešo tikrai nevertėjo. Ypač tada kai pakeist nebuvo kuo.
Pumper 2010-11-30 13:58
Tir4elis, tik nebesvaik su tais ištaškymais. Ir patys TSA pripažįsta, kad bet kas gali skrandyje bombą įsinešti ir ištaškyti tuos lėktuvus, o nei skeneriai, nei graibaliotojai tos bombos nesugeba surasti. Tai kur tu čia saugumą matai? Terorsitam 0 kliūčių savo darbus dirbti, o paprastiem žmonės bereikalingos problemos.
zfroidas 2010-11-30 16:40
jo puikus paaiskinimas - pumper milijardus nervint del to kad 1 is ju zus.... tai gal reik neleist niekam iseit i lauka nes masina uzvaziuos, zaibas nutrenks... geriau uzvirintu pilotu kabina ar pan... kad neimanoma butu vairuot lektuvo terram o sprogdint tai tegu nebus dazniau nei tie lektuvai savaime krenta... net lenku prezidento ir to nukrito... Seip as uz lektuvu kedes su parasiutais ir automatiniu katapultavimu atsibodo skraidantys karstai...o pinigus svaisto kur nereikia.
Skeleton 2010-12-01 22:21
Oi nereikia. 70-aisiais visokio plauko teroristai sprogdindavo arba užgrobdavo mažiausiai po 10 lėktuvų per metus. Dabar tokių atvejų beveik nebeliko. Viskas yra įmanoma, bet dabar teroristams užduotis tapo gerokai sudėtingesnė.
rwc 2010-12-02 03:39
Negali būti laisvių, kai niekas neturi pareigų, pameni? Kai Laisvės alėjoj ir autobusuose įrengė kameras, kažkaip visai nenorėjau protestuoti. Apie eilinį žmogų jo bendradarbiai, telekomunikacijos, viešas internetas gali papasakoti daugiau nei kažkokie skeneriai, net nekalbant apie esamas valstybines DB. Ko čia pergyventi? Svarbu, kad ta informacija būtų tvarkoma saugiai. Jeigu jau tarnybos norės kažką ar netgi visus sekti - ras priemonių ir be viešinimo. Pvz., kiekvienas telefonas veikia kaip viešas GPS. Naudoju šią paslaugą. Keyloggeriai - irgi naudoju. Profilaktiškai. O ką, tarnybos negalėtų?
Pumper 2010-12-10 15:36