Aplinkinių nelaimės padeda jaustis geriau, teigia mokslininkai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2011-01-09 21:47
Ir koks gi čia žmogus tavo manymu ? Aš pilnai pritariu Indigo, kadangi tai naturalu ir teisinga. Kad visų skurstančiųjų bei sergančių neišlaikysi vienas, kai pats vos turi už ką duonos nusipirkt. Taip ir su sergančiais žmonėmis, mes bejėgiai kažką čia padaryti, gi nebus taip pyst ir išrasi stebuklingai vaistus nuo vėžio. Ten vieną kitą syki galima paremt ar užjaust, bet kad visą laiką tai prisimetinėt sau, tai nematau prasmės, kadangi visi turime savus gyvenimus ir savas problemas, o jas sprendžiame vieni ar tai su kieno nors pagalba bei padedame kiek išgalime. O čia va dar primeta ir su pirštu bado, va va afrikoj visi badauja. O tada klausimas, ką tie žmonės padarė kažką dėl savo gerovės ? Reziumuojant - gyvenimas žiaurus ir negailestingas: arba pasiduodi, arba susitaikai su esama padėtimi.
Analog 2011-01-09 22:08
Prie vaizduoklio visi gali pašnekėt, kad jiems gailesčio nesukelia niekas. Ir nereikia tų pinigų aukot, jei toks biednas, kalba eina pasitenkinimą, gaunamą iš kito nelaimės.
Indigo89 2011-01-10 00:01
As asmeniskai nepasitikiu zmonem, kurie labai gailisi kitu zmoniu. Pirma, jie tikriausiai yra nenuosirdus taip elgdamiesi, nes as vertinu pagal save, o tai reiskia kad ir tikriausiai daznai meluoja (pagal mane), antra, jei jie nuosirdziai taip gailisi ju tai man daugmaz aiskus ju intelekto lygis buna, ir zinau, kad su jais bendra kalba rasti bus sunku. Reikes taikytis prie ju kvailu isitikinimu ir pan, nes savo nuomones tokie nesugebes argumentuoti, nei suprasti kitu argumentu. Bet gerai, kad tokiu yra, nes kitaip negailestingesni visi butu
Giedrius- 2011-01-10 00:11
Jei nepanašūs į tave, tai neprotingi. Čia pagrindinai visi taip vertina kito "lygį", tik pas tave vertinimas pernelyg kategoriškas.
kionig 2011-01-10 00:24
Na kazkas biski OT pavare, tai ir as nesusilaikiau. Cia reiktu is tikruju kalbet apie kersta
Analog 2011-01-10 00:35
Aš apšalęs, belieka paploti jūsų didenybės intelektui Kaip tau gyvenime sekasi taikytis su tokiais netikėliai, žemo intelekto asmenimis ir jų sprendimais? Aukšto intelekto ir švepluojantis šalto proto karaliau