Kas ketvirtam žmogui kompiuteriai – nepakeičiami  (6)

Nauja apklausa parodė, kad daugeliui žmonių idealus vakaras yra toks, kuris praleidžiamas su taure vyno ir internetu, o kompiuteriai tampa vis svarbesniu madingu aksesuaru, rašo telegraph.co.uk.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas iš keturių britų tvirtina, kad kompiuteris yra „pats nepakeičiamiausias dalykas gyvenime“. Trečdalis tvirtina, kad naudojasi kompiuteriu ilgiau nei po dvi valandas kiekvieną vakarą, netgi jei visą darbo dieną buvo sėdima prie kompiuterio. Kas septintas žmogus tvirtina, kad dabar idealus vakaras yra toks, kuomet naršoma internete mėgaujantis taure vyno.

Tyrimas, kuriame dalyvavo 2000 žmonių, parodė, kad 14 proc. žmonių kompiuterį vertina kaip madingą aksesuarą. Ketvirtis respondentų tvirtina, kad kompiuteris apie juos pasako daugiau nei jų rūbai.

Futurologė dr. Rachel Lawes sakė, kad kompiuteris „yra esminė rinkinio, nusakančio ką reiškia gyventi šią istorijos akimirką, dalis“. Pasak jos, tyrimas, kurį finansavo „Microsoft“, parodė, jog „Dabar kompiuteris žmogui yra toks pats svarbus, koks XX a. jam svarbus buvo automobilis“.

Dauguma apklaustųjų – 68 proc. bendrai ir 78 proc. žmonių nuo 18 iki 24 metų – taip pat teigė, kad mieliau turėtų kompiuterį nei televizorių. Šeši iš dešimties taip pat sakė, kad per artimiausius trejus metus savo garso aparatūrą pakeis kokiu nors kompiuterio pagrindo sprendimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)