Kur nėra medžiotojų, nėra ir žvėrių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

- 2011-09-05 13:24
Antra nuoroda tai idiotiškai parinkta. Vilkas ėda stirnas? Ėda. Kame čia bėda? Piktiniesi, kad maisto susiranda? Šiaip tai yra vadinama natūralia atranka ― nepasivelki = suėstas. Kitas dalykas ― vilkams nėra palikta pakankamai didelių plotų ( kaip ir kitiems dideliems gyvūnams ). Tai ką, nori, kad tarp trijų medžių vilkas gyvuotų, kartu su stirnomis? Vieni kitų neės, o stips iš bado. Kaip kad būdavo iki „reguliavimo“. Kas per mada „reguliuot, daryt ir kiti lia lia lia“.
Otto 2011-09-05 19:37
Prieš vadindamas kitus idiotais, gerai įsižiūrėk į save. Neperskaitei, kad vilkų daug tame miške, o stirnų mažai. Po tokios "natūralios atrankos" liks daug vilkų ir nulis stirnų, kas beje, jau ir yra įvykę tuose regionuose, kur vilkai baigė stirnų "natūralią atranką" ir pradėjo karvių "atranką". Ar dabar DAĖJO, kad straipsnis geras, ne idiotiškas? Varėnos miškuose tikrai ne trys medžiai, tačiau prie kiekvieno medžio būna vidutiniškai trys- keturi grybautojai ir kitokie "autojai", todėl ten ir pririštas vilkas nutrūktu ir pabėgtu, kur akys veda. Va, jei pradėtu tuos "autojus" ėsti, tada .. . Bet jie vilkams netinka, nes persisunkę konservantais, o ir aplinkui gausu ekologiškų stirnų, tik jos jau seniai nematę nei vilkų, nei jų "atrankos". Nori ginti vilkus, pirmyn. Augink karvių bandą ir vežk jas ten, kur vilkai suėdė stirnas ir viską, kas juda. Kodėl nori, kad tai darytu kiti, savo sąskaitą? Kaip manai, kaip tokius tavo norus vertintu visuomenė?
rimka 2011-09-05 20:22
tai jo, leiskim natūralią atranką, pradės tada plėšrūnai rankiotis viską, išrinks stirnas, karves, vištas... o kai nebeliks ką rinktis, tai ir žmonės pradės toj atrankoj dalyvauti