„Apple“ fanas su GPS sukūrė kompanijos logotipą (Video)  (4)

Tokijuje gyvenantis dvidešimt vienerių metų „Apple“ fanas Džozefas Teimas (Joseph Tame) sugalvojo originalų būdą, kaip padėkoti Styvui Džobsui (Steve Jobs) už visą darbą, kurį jis atliko, būdamas šios kompanijos vadovu. D. Teimas nubėgo 21 km distanciją Tokijo mieste, o jo įveiktas maršrutas, pažiūrėjus į palydovinę nuotrauką yra panašus į „Apple“ logotipą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bėgdamas D. Teimas atrodė ne ką mažiau ekstravagantiškai, nei pati maratono idėja. Vyriškis naudojo jo paties sukurtą „iRun“ sistemą. Sistemą sudaro keturi „iPhone“ telefonai, „iPad“ planšetinis kompiuteris, „Android“ operacinės sistemos pagrindu veikiantis prietaisas, bevielio tinklo maršrutizatorius ir savadarbė antena, kurios pagrindą sudaro paukščių lesykla. Visa ši įranga filmavo bėgimo procesą, fiksavo vyro judėjimo koordinates, brėžė kontūrus žemėlapyje, socialiniuose tinkluose automatiškai publikavo pranešimus apie bėgiko būklę bei esamas oro sąlygas.

Džozefas Teimas jau kurį laiką užsiima šiuo „figūriniu bėgimu“, kurį kai kas vertina kaip tam tikrą meno rūšį. Yra žinoma, kad anksčiau vyras apibėgo ir kitų formų maršrutus, kurių iliustracijas galite pamatyti šioje svetainėje. Žemiau pateikiame vaizdo įrašą, kuriame galėsite išsamiau susipažinti su bėgimo metu naudota įranga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Martynas Urbanavičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)