Nuomonė. „iPhone 4S“: „Apple“ kerai nebeveikia

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bypasser 2011-10-10 16:13
Android irgi tikrinamos ir, norint, kad ją patikrintų ir įdėtų dar reikia pamokėt pinigų truputi, bet Apple tikrintojų taisyklės durnos. Jokių torrent programėlių, jokių apple programų konkurentų, jokių programų, iš kurių tiesiogiai gali pirkti ir pan ir t.t.
Andriusste 2011-10-10 16:24
Galiu HDi paklaust, are esate kures appsa and iOS ir and Android? Ir ar turite iPhone?
enternald 2011-10-10 17:40
Aš pavyzdžiui turėjau abiejų OS telefonus trumpam laikotarpiui ir parašiau Android nedidelę programėlę (mokėti n baksų ir pirkti MAC'ą su naujausia MAC OS versija tik dėl pažaidimo, kažkaip manau neprotinga) ir..... Iphone nėra prastas daiktas, bet už tokią kainą tikrai siūlau imti android. Savybės skiriasi visų telefonų ir manau didžioji dalis pranašumo yra android pusėje. Ir dar tiesiog gėda, kad norint paleisti Iphone kaip telefoną turėjau apipjaustyti SIM kortą (neturėjau galimybės pasikeisti), net juokinga darosi kaip apple stumia naujus standartus kaip naujiena juolab kai skaitytuvas fiziniais išmatavimais identiškas sim skaitytuvui.
alach 2011-10-10 18:37
Iš tavo komentaro matosi kad tikras aplo fanas. Lygini iOS ir androido uždirbtus pinigus. Kaip gali open sourcinis os uždirbt daugiau už komercinį, Čia grynai tipinis aplo reklamos bruožas iškelia kažkokį nelogišką menkniekį ir paverčia nuostabiausiu dalyku technologijų pasaulyje. Nesakau, kad aplai blogi. Sakau, kad jie per brangūs.
bypasser 2011-10-10 18:57
IÅ¡ tavo komentaro matosi kad tikras aplo fanas. Lygini iOS ir androido uždirbtus pinigus. Kaip gali open sourcinis os uždirbt daugiau už komercinį, ÄŒia grynai tipinis aplo reklamos bruožas iÅ¡kelia kažkokį nelogiÅ¡kÄ… menkniekį ir paverÄ
Andriusste 2011-10-10 18:59
Nu man kaip iOS developeriui tas yra esminis dalykas.
kitoks 2011-10-10 19:04
Esu Apple gerbejas, bet neesu fanatikas, neesu apsistates namu vien apple gaminiais, bet planuose iPad ir MacBook Pro. Siuo metu iPhone 4 tikrai nekeisciau i iPhone 4s, atsinaujinau iOS i iOS5 ir man to pilnai uztenka. Telefonas mano nuomone yra idealus tiems, kam nepatinka zaidimas "surask mane tarp meniu". Siuo telefonu taip paprasta naudotis, kad nakti pazadintas sugebeciau be dvejoniu atlikti pagrindinias funkcijas. Telefonas veikia absoliuciai be jokiu strigimu, sklandziai, uztikrintai. Pasirinkimas App store milziniskas. Straipsni parashes asmuo sako, kad nezino kam reikia 64GB atminties, pas mane yra 32 ir beveik pilnas, filmu per telefona neziuriu, taciau yra ko kito prikraut telefona, kuom tikrai naudojiesi, kaip pavyzdziui muzika, video klipai, zaidimai, programeles, nuotraukos. Prisiminkit iPhone 3g.... Prisiminet? O dbr iPhone 3gs ? Praktishkai tas pats, tai lygiai taip pat ir su iPhone 4 ir iPhone 4s, tikimes sekanciais metais pristatys iPhone 5 kuri galbut ir nusipirksiu. Siuo metu i joki kita telefona kuris egzistuoja siai dienai, nekeisciau.
sanke 2011-10-10 19:14
Nu šitas poelgis žiaurus išties ir dar pristatė kaip naują funkciją
Finalfour 2011-10-10 20:16
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... e-4198.php Kada apple bent tolimuose planuose pasvajos apie tokius parametrus? O sis samsungas jau kita menesi iseina.....
Jomajo 2011-10-10 20:40
kol kas nematau rinkoje nei vieno prilygstancio nei kaina nei specifikacijom telefono, xiaomi tai yra ko istikruju laukiu ir i ka pakeisiu savo senuke nokia ir nedomina manes zinomi vardai, mano kriterijai: kaina, specifikacijos. http://en.wikipedia.org/wiki/Xiaomi_Phone
HDi 2011-10-10 21:27
Tau kaip developeriui galbūt, varototojam nemokamos programos tikrai yra privalumas, o telefonai kuriami vartotojams, ne developeriams.
Linas83 2011-10-10 21:31
Tamsta rasote nesamones. Amazone Paypal nera, cia Ebay pagrindinis atsiskaitymas. Pats turiu HTC Desire HD. Galiu pasakyti kad atsiskaitant su kreditine, 2 mygtuku paspaudimai (tik pirma karta dar korteles numeri reikia nurodyti, CVV koda, Varda Pavarde, Adresa). O Ebay atsiskaitymas naudojant Paypal, man asmeniskai nieko kol kas geriau ir saugiau nera. Kas yra padaryta Iphone paprascau net neisivaizduoju, gal telepatiskai visus duomenis apie pirkeja gauna?...
Menulis 2011-10-10 22:58
Nuosmukis Apple tikrai prasides, jau matosi zenklai. Kita vertus normalus cikliskumas, tiesiog tures dabar pasmukt, kad ir vel daug ka permastytu ir toliau tobuletu. Aš esu apple fanas nuo 1998 - bet man Apple visu pirma yra ne iOS ir mobilus irenginiai, o kertiniai dalykai - OSX ir darbo arkliukai, tokie daiktai kaip MacPRO ir MacbookPRO. Juokas juokais, bet as dar turiu sveiko proto ir nebijau pasakyti to garsiai - taip aš esu Apple gerbėjas ir fanas, aktyviai naudojantis ju kompus savo darbui - bet Iphone, net su ju tikrai beveik tobula iOS ir apskritai su superine apple ekosistema - paprasciausiai nera pirmo butinumo dalykas - antra- tikrai per brangu. Ir tai mano zodziai, zmogaus uzdirbancio pakankamai, galeciau jei noreciau nusipirkti kad ir viska, ir iphone ir ipad - BET NE TAME ESMĖ - esmė, yra, kad neprotingai brangu - yra dar ir toks dalykas kaip klientu nepasitenkinimas kai tave akivaizdziai mulkina, o as manau kad butent su iphone ir ipadais taip ir yra. Cia mano nuomone. Siandien turejau proga pasibandyti hands on Samsung Galaxy SII - aisku, daug ko ten nera, androidas ner toks patogus, turiu galvoje nera 100 proc osx ekosistemos galis - bet klausykit - man tai ka siulo samsungas - LABAI TINKA, ir man asmeniskai tai geresnis pasirikimas nei iphone 4 ar 4S. Va taip va. Dabar laukiu kol po menesio pasirodys Galaxy note - 5 su kazkiek coliu 1280x800 tabletes ir smartphoneo derinys viename, ir jauciu kad tai ir bus mano pasirinkimas. Apple uzmigo ant lauru - kiek galima su 3,5 colio ekranu dar girtis kad tai vienintelis tikrai patogiausias dydis, nesamone... arba su tom kamerom - 8px ir full hd - jau vakar diena, senai visi tokius turi, irgi mat inovacija. SIRI? - kiek jis aktualus mums, lietuviskai snekantiems? patys pagalvokit. Bet be abejo - tai ir yra gerai kad yra galimybe kiekvienam pasirinkti savo. Tikrai neneigiu kad iphone puikus dalykas - tik ne man. Ir tai normalu -pasaulis margas ir kiek zmoniu tiek poreikiu - visu nepatenkisi su vienu modeliu, kad ir kaip jie pasitelke savo propagandos ir marketingo masina ta bandytu irodyt:)))
BeVardo 2011-10-10 23:43
Na jo. Pokvailis straipsnis. Susidaro įspūdis, kad autorius menkai išmano apie ką rašo. Vien jau dejonė dėl 4 colių ekrano ko verta. Dauguma žmonių neturi tokio ilgio nykščio, kuriuo galėtų pasiekti visą 4" ekrano plotą laikydami vienoje rankoje telefoną, o kitoje, na pvz. kad ir vairą. O, dėl kainos - yra žmonių kuriems ir Galaxy neįkandamas, ir yra, kuriems, iPhone kaina visai normali. Geras daiktas už gerą kainą. Per prievartą gi niekas nekiša. Nepatinka - nepirk.
faktas 2011-10-11 00:55
IPhone 4s muša užsakymų rekordus. Bet asmeniškai aš manau, kad čia labai suveikė SJ mirtis. Apple tai veikia kaip labai gera reklama (www.apple.com). Situacija aiškėti pradės kitąmet, kai Apple pristatys iPhone 5, nes per metus Samsung tikrai pasistengs apkartinti Apple gyvenimą. Artimiausiu metu Samsung planuoja išleisti lanksčius telefonus. Dar gal ką nors sugalvos HTC ir Nokia. Planšečių rinkoje gali būti pokyčių, kai pasirodys Windows 8. Žodžiu, 2012-2013 bus naujovių.
BeVardo 2011-10-11 01:30
Va iš Nokia kažkaip aš jau nieko nesitikiu, kaip ir iš BlackBerry. Ne tie žmonės ten. Nokia išplauktų, jei padarytų gerą patikimą telefoną, panašų į John's phone. Be jokių įmantrybių, vieną vienintelį modelį, bet kuris veiktų mėnesį be pakrovimo - tiesiog būtų ryšio priemonė (o ne +video, + kompas) ir kainuotu 50$ - manau pasaulyje parduotų kokius 0,5 mlr. - ir ekonomiškai atsigautu, ir per porą metų gal net ką nors naujo sugalvotų, o dabar dusdami bėga paskui Samsungą ir Apple - bet vis vien jau nepavys. Pramiegojo.
SmOgER 2011-10-12 00:47
Na galbūt straipsnio autoriui ir atrodo, kad Pentiumas D Presler XE su 3.73 GHz yra galingas PC procesorius, bet tiesa yra priešinga ir šis požiūris į Ghz skaičiukus yra labai pasenęs. Štai elementarus, iPhone 4S tiesiogiai liečiantis, mano žodžius įrodantis testas: http://www.anandtech.com/show/4951/ipho ... han-ipad-2 Na o toliau straipsnio nuo tos vietos net ir nebeiskaičiau, nematau prasmės. Tiesa yra tokia, kad iPhone 4S yra galingiausias rinkoje esantis smartas ir tokius kaip SMGS2 ar DROID3 aplenkia gana ženkliai, beje, jo CPU taktinis dažnis +/-800Mhz, o ne 1Ghz, neklaidinam žmonių
Iko 2011-10-12 14:16
Nesuprant, Iphone 4GS musa visu laiku pardavimo rekordus, apple akcijos kyla, o analitikai sako, kad per ateinanciu 5 metus apple verte tik dides, kaip imanoma izvelgt cia, kad apple "kerai neveikia"..
PCP 2011-10-12 14:39
Tai apie ka tu kalbi nokia jau 10metu gamina, praktiskai ant tokiu paprastu telefonu jie dar ir laikosi, bet beda ta kad Joe paprasto telefono nebeuztenka. Vienas joe jau iprato prie navigacijos, interneto narsykles, o kitas joe, telefona naudojantis tik skambinimui smartphouna nusipirks nes nusipirko pirmasis.
xing 2011-10-12 15:28
Peace