Kaip S. Jobsas įsigudrino legaliai važinėtis automobiliu be valstybinių numerių?  (20)

Dar ilgą laiką viešojoje erdvėje bus prisimenamas Steve'as Jobsas ir jo netradicinis požiūris į gyvenimą. Tad nekeista, jog pastarąją savaitę internete paviešinta nauja (o kai kam gal ir seniai žinoma) įdomi jo gyvenimo aplinkybė. Pasirodo, kad Steve'o Jobso automobilis visuomet būdavo be valstybinio numerio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelį žmonių tai siutino. Kaip taip gali būti? Kuo jis toks ypatingas? Galbūt slapčia pamokėdavo nesąžiningiems policininkams? O gal artimai bendravo su Kalifornijos Transporto priemonių departamentu?

Pasirodo, viskas buvo kur kas paprasčiau: S. Jobsas išsiaiškino, kad Kalifornijos valstijoje galioja įstatymas, jog įsigijus naują automobilį šešis mėnesius galima važinėti be valstybinių numerių, rašo cnet.com.

Taigi, šis nestandartinio mąstymo pilietis, kiek žinoma, sudarė sutartį su lizingo bendrove, kuri jam kas šešis mėnesius pristatydavo naują „Mercedes Benz SL 55 AMG“. Tokiu būdu jis užsitikrino, kad joks atsitiktinis skaičių ir raidžių kratinys ar koks nors asmeninis šūkis nebūtų siejamas su jo vardu.

Tokią informaciją tinklalapiui „Itwire“ pateikė vienas iš bendrovės „Entrust“ vadovų Jonas Callasas. Jo bendrovė du kartus bendradarbiavo su „Apple“ teikiant skaitmeninio saugumo paslaugas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (20)