Mokslinis požiūris: ar kanibalizmas išgelbėtų nuo visuotinio bado?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

STart 2011-11-04 22:40
Gal būt aš nelabai aiškiai išreiškiau ką norėjau pasakyt, svarbiausia ne tai, kad bus daromi ar nedaromi abortai, bet, kad vyrų ir moterų būtų pusiausvira maždaug vienodas skaičius šalyse.
kionig 2011-11-06 13:26
Įdomus faktas: http://www.technologijos.lt/c/faktai?t= ... 97&l=1&r=1
blizzard 2011-11-06 22:25
Iš dalies taip, žinant gyvūnus, tie gyvūnai kurie susilaukia daugiausia palikuonių, jų daugiausia ir praranda, daugiau nei pusė jų neišgyvena.. bet žmonių pasaulyje viskas kiek kitaip. Kitas dalykas ateitis nenumatymas. Kai kurie žmones visiškai nemoka mastyti, pastoviai daro klaidas ir nesistengia iš to mokytis. Pažįstam tokių kiekvienas, yra žmonių kurie ima paskolas kad gražintų paskolas ir t.t. nežinau kaip jie masto ir ką galvoja.. instinktai daug lemia yra žmonių kurie tiesiog nesusivaldo.. Dauguma tokių kaimiečių atsilikėlių(nenorėjau kaimo įžeist, bet nežinau kaip kitaip pavadint tokius žmones kaip tame video) nėra mate geresnių gyvenimo sąlygų, jų net nedomina geresnės gyvenimo sąlygos, atvirai pasakius nežinau ką jie galvoja ir kokias vertybes puoselėja. Yra tokių žmonių kuriems tiesiog parodžius gražią nuotrauką jie nekreipia į tai dėmesio, papasakoji jiem apie tai kad juoda spalva iš tikro nėra spalva, jie to nesupranta ir net nesistengia suprast. Tai yra pasaulėžiūros ir išprusimo lygio problema..
faktas 2011-11-06 23:28
, dėl gyvūnų tai per drąsus teiginys. (-: O dėl juodos spalvos - per trejus fotografijos kursų vedimo metus (Vilniuje, o ne kokiam kaime) iš šimtų žmonių teisingą atsakymą apie juodą ir baltą spalvas girdėjau vos keletą kartų... Tai čia nelabai geras pavyzdys. (-:
blizzard 2011-11-07 14:10
paėmiau kaip pavyzdį tiesiog norėjau pasakyti, kad daugelis visiškai nesidomi mokslu ar menu, nesistengia tobulėti, nesakau kad mes čia ar aš asmeniškai labai stengiuosi tobulėti, bet man tai yra įdomu, kokį naują faktą perskaitai ar ką, o yra tokių žmonių kurie bbd ant visko..
Alfa 2012-02-24 04:02
Tose šalyse vaikai daromi ne dėl to, kad neįperkamos apsisaugojimo primones, o dėl to, kad ekonomiškai labiau apsimoka turėti didelę šeimą. Ir dar labai kvaila galvot, kad europiečiai gelbsti juos nuo bado. Greičiau jau atvirkščiai.
Alfa 2012-02-24 04:06
Nėra jokių tų "mūsų pastangų".