Meką užplūdo milijonai musulmonų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Karvė 2011-11-04 15:48
Tarkvinijus Išdidusis 2011-11-04 22:05
Visada man buvo smalsu dėl musulmonų meldimosi septynis kartus per dieną. Tarkime, atsiranda tokia situacija, kad lėktuvo pilotas yra musulmonas ir jam ateina laikas pasimelsti, o lėktuvas skrenda. Ką tada jis darytų? Pamintų savo pareigą, ar ne? (Čia jokia aliuzija į 09/11 įvykius; tiesiog smalsu yra) O šiaip dar vienas klausimas straipsnio autoriui. Kodėl musulmonai turėtų skersti kupranugarį? Su ėriuku (ar avimi) viskas kaip ir aišku - simbolizuoja tyrumą. O ką kupranugaris simbolizuoja? P.S. Karvei turėtų būti įspėjimas arba banas už rasinę diskriminaciją ir karo kurstymą.
Pumper 2011-11-04 22:10
Tarkvinijau, nuo kada religija ir rasė tas pats? Ir kame čia diskriminacija pasisakyme apie atomkę? O kas dėl IQ vidurkio, tai jis nebent nukristų. Tas pats kas atominę užmesti ant Vatikano ir tikėtis, kad katalikų IQ vidurkis pakils.
Tarkvinijus Išdidusis 2011-11-04 22:15
O tas, kad, jei straipsnis būtų apie europiečius - apie atomkę net neužsimintų. Religiją atidedu į šalį, nes vėl užsižiebs beprasmis "fleimas". P.S. Apie atomkę diskriminacijos nebuvo, bet buvo karo kurstymas.
vyge 2011-11-04 22:15
Taip įdomu pasidarė ar tikrai kas nors tiki kad tą kubą vidury aikštės pastatė Adomas? Ta prasme, juk tada reikia tikėti kad ir visa žmonija atsirado iš tos vieno porelės. Labai keista Ir šiaip pastebėjimas, ten Mekoje gyvenantys tikriausiai velniškai gerai uždirba iš tokio "turizmo"
Pumper 2011-11-04 22:22
O musulmonų europiečių nėra? Žinoma, kad yra, nes musulmonas tai ne rasė, ne pilietybė ir ne tautybė. Tai religija. O tu atidedi religiją į šalį apie religiją kalbėdamas. Įdomu. Ir nematau čia jokio karo kurstymo. Galima pagalvoti, kad koks branduolinės valstybės generolas ar prezidentas čia komentarus skaito ir sugalvos, kad visai neblogas sumanymas - ims ir užmes vieną bombikę. Komentaras ne ką beprasmiškesnis už tavo verkimą.
Tarkvinijus Išdidusis 2011-11-04 22:25
A, ponas, religija yra Islamas (su visomis jos pakraipomis), o tautybė musulmonas...
Pumper 2011-11-04 22:30
is an adherent of Islam, a monotheistic, Abrahamic religion based on the Quran, which Muslims consider the verbatim word of God as revealed to prophet Muhammad. "Muslim" is the Arabic term for "one who submits to God". O tai kas tada arbas? Čia tas pats, kas pavadinti krikščionybę religija, o katalikybę tautybe. p.s. matau kad ir kionig nežino, kas per daiktas tas musulmonas ir kas yra diskriminacija. Nu nesvarbu.
Tarkvinijus Išdidusis 2011-11-04 22:32
My bad, tačiau vis viena, kiek europiečių yra islamo išpažinėjų, ir kiek... gerai jau, gerai... arabų - islamo išpažinėjų? Tad visgi, sugrįžtame prie rasinės diskriminacijos topikos. Gerai, dėl tavęs, pakeisiu į religinę diskriminaciją. Happy? Bet esmė tapati, vartotojas Karvė išsakė diskriminacinį požiūrį arabų atžvilgiu.
Pumper 2011-11-04 22:34
Čia kiekvieną dieną tikintys išsako "diskriminacinį požiūrį" ateistų atžvilgiu ir atvirkščiai. Tai kiek tada userių užbaninti reikia?
Tarkvinijus Išdidusis 2011-11-04 22:40
Palauk, palauk. Pirma, išsiaiškinkime, ką tie "tikintieji" čia išsako? Ar jie vartoja tokius žodžius kaip protiškai atsilikę, smegenų nepakankamumas, proto ligoniai, visus ateistus reikia išžudyti, ateistų požiūrį reikia sunaikinti ir pan.? Kol kas dar nemačiau, kad kas būtų taip išsireiškęs. Bet jeigu tu matei, tai prašau - duok faktų. O pastaruosius pavyzdžius "tikinčių" atžvilgiu čia matau vos ne kiekvienoje diskusijoje, kur yra minima religija... Kaip čia taip?
kionig 2011-11-04 22:42
Kažkodėl negavau nei vieno pranešimo į PM su tokia pastaba. Jei matai kokių nors pežeidimų, rašyk ir aptarsim kiek įmanoma objektyviau.
Skeptikas 2011-11-04 23:05
Stebiuosi, kad po trijų "nuostabių" komentarų diskusija pasuko tokia linkme ir komentarai buvo ištrinti. Pagarba.
Arns 2011-11-04 23:16
Tarkvinijau, matosi atsilikęs esi, kad musulmonai tau lygūs arabams http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_co ... population Prašom, papasakok kiek arabų sudaro Albanijoje, Azerbaidžiane, Bangladeše, Bosnijoje, Brunėjuje, Burkina Fase, Komore, Džibudyje, Gambijoje, Gvinėjoje, Indonezijoje, iš dalies tinka ir Iranas (jame nemaža dalis persų kilmės žmonių), Kazachstane, Kosove, Kirgizijoje, Malaizijoje, Malyje, Maldyvuose, Mauritanijoje, Nigeryje, Nigerijoje, Senegale, Siera Leonėje, Somalyje, Tadžikistane, Turkijoje, Turkmėnijoje, Uzbekistane, Vakarų Sacharoje... Manau net tamstai aišku jog pilnas juodaodis nelabai kilęs iš arabų. O per geografijos ir sitorijos pamokas tikrai mokė arabų paplitimo ribas, Arabų Kalifato užimtą teritoriją ir pan. Man negirdėta istorija, jog arabai nuplaukė iki Indokinijos pusiasalio ir jame įsikūrė asimiliuodami vietinius...
punktyras 2011-11-04 23:24
Patikslinimas - musulmonui privalu melstis 5 (penkis) kartus per dieną. O šiuolaikiniai lėktuvai vis vien autopilotu skrenda
Pumper 2011-11-05 10:10
Karvė 2011-11-05 12:32
Man rodos kai kam reikėtų pasitikrinti humoro jausmą Logiką dėl pakilusio IQ vidurkio (būtent vidurkio, o ne kažkieno IQ) labai paprasta - į tokias piligrimystes leidžiasi paprastai rimčiausi ligoniai, kurie ne tik tiki pasakomis, tačiau dar ir eikvoja savo ir artimųjų laiką, energiją ir kitus resursus toms pasakoms. Aš čia nematau skirtumo ar šeimos galva religinis fanatikas ar alkoholikas/narkomanas - jie visi gadina gyvenimą aplinkiniams. Taigi jei Vatikane vyktų kažkoks krikščionių fanatikų suvažiavimas, tai jį paleidus į orą pavyktų atsikratyti kvailiausių iš krikščionių, todėl IQ vidurkis pakiltų. Kaip ir su Meka...
Karvė 2011-11-05 12:44
kionig 2011-11-05 15:40
, o ką, sunku pranešti man į PM apie tokius panašius tariamus pažeidimus ? Prie kiekvienos temos po moderatorių nepastatysi ir ne kiekvienas čia turi laiko dar ir sekti ką ten kažkas netaip pasakė. Todėl jei pastebite, pažeidimus prašome apie juos pranešti, o nesipiktinti, kad kažkas kažkur nieko nežiūri. Pranešti labai paprasta. Nuoroda į pastabą bei pažeidimo pobūdis su citata arba tiesiog vartotojo nurodymu, o tada lengvai ir neskubant aptarsim ir pašalinsim operatyviai pažeidimus, o jei ir reiks taikysime sankcijas. Ačiū už supratingumą.
Karvė 2011-11-05 20:35
Kionig, ar technologijos.lt negalima pajuokauti? Sarkazmas, įronija, juodas humoras - visa tai yra humoro formos ir jei kažkas nepagauna - tai jo problemos, ne mano. Jei išeina toks straipsnis, kuriame aš matau žmonių kvailybę, tai galiu ir pakomentuoti panašiai. O ką čia daugiau pakomentuoti - kad gražu, kad kos fainas tas islamas? Niekas daugiau ir nekomentavo pusę dienos (ir tiesą sakant niekas išvis nepakomentavo į temą iki pat dabar - tai gal dabar trinti visus komentarus po šituo straipsnių), tai ir pajuokavau ir tai pasirodė juokinga keliems žmonėms ir valio - galėjo tuo baigtis. Viskas buvo fun, kol iš kažkur (ar tik ne Račo blogo) neatėjo kažkoks logikoje pasiklydęs (argumentų galite pasieškoti komentaruose aukščiau) Tarkvinijus, kuris nesuprato humoro ir pradėjo moralizuoti smagiam patrolinimui (netgi trolinimu negalima vadinti, nes nebuvo jokios kitokios diskusijos, kurią mes terštume) ir nurodinėti tau ką daryti. Mano ir kiti komentarai neturėjo didelės vertės bet bent kai kuriuos privertė nusišypsoti, o Tarkvinijaus komentarai ne tik neturėjo vertės, bet dar ir sukūrė konfliktą. Turėjom win-win situaciją, dabar turim fail-fail. Gali trinti tuos komentarus, man dėl to neskauda, bet aš siūlau gavus skundą ir prašymą cenzūruoti, pažiūrėti plačiau ir paanalizuoti ar tikrai to reikia. Gerbiu tavo darbą ir suprantu kad neturi laiko kiekvieną nesąmonę analizuoti, bet tai tada ir netrink - tegul burbekliai burba. Haters gonna hate!