Sekmadienį TV eteryje startuoja lietuviška intelektualinės viktorinos „Kas? Kur? Kada?“ versija  (15)

Intelektualus, intriguojantis ir azartiškas televizijos žaidimas „Kas? Kur? Kada?“, jau šį sekmadienį, balandžio 15-ąją, 19.30 val. įžengs į lietuvišką televizijos eterį. Intelektualinės viktorinos metu savo protų aštrumą demonstruos žinovų komandos, mėginsiančios atsakyti į žiūrovų siųstus sukčiausius klausimus – nuo pasaulio ir Lietuvos istorijos, politikos, geografijos, meno ir kultūros, iki šių dienų aktualijų ar tiesiog žmogaus išmonės ir fantazijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lietuvoje viešėję žaidimo autoriai ir prodiuseriai iš Rusijos bei JAV įsitikino, kad šalies kūrėjų komanda – aukšto profesionalumo lygio.

Per atrankas į Žinovų komandas Lietuvoje viešėjusi jau daugiau nei dvidešimtmetį Rusijoje „Kas? Kur? Kada?“ žaidimą prodiusuojančios kompanijos „Игра“ („Igra“) direktorė Natalija Kuznecova partneriams Lietuvoje negailėjo pagyrų: „Komanda atidavė visas jėgas, kad žaidimas Lietuvoje būtų įdomus. Azartas tikrai kaitins kraują. Milžiniška žaidimo sėkmė Rusijoje neabejotinai bus įdomi televizijos žiūrovams – tai kaipgi šis šou atrodys Lietuvoje?“.

Prodiuserės teigimu į lietuviškąją žaidimo versiją yra atrinkti sumaniausi ir įdomiausi Žinovų komandos nariai. Tiesa, ji negailėjo pagyrų ir Robertui Petrauskui, „Kas? Kur? Kada?“ kūrybinio turinio vadovui, kurio atrinkti ir paruošti klausimai, anot jos, galėtų „žaisti“ ir Rusijoje, ir kitose šalyse.

Aleksas Reznikas, amerikietiškosios žaidimo „Kas? Kur? Kada?“ (Million Dollar Mind Game) versijos prodiuseris ir atsakingas asmuo už projekto įgyvendinimą užsienio šalyse, negailėjo smulkiausių patarimų, kas svarbu siekiant aukščiausių laidos įgyvendinimo standartų.

Rusijoje intelektualus televizijos šou „Kas? Kur? Kada?“ prasidėjo 1975 m., vėliau laida populiarumo susilaukė Bulgarijoje, Armėnijoje, Azerbaidžane, Gruzijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje, o pernai – Turkijoje, Kazachstane ir JAV. Dabar licenciją kurti šį žaidimą turi ir TV3 televizija Lietuvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (15)