Spėkite, kas nutiko blondinei, kuri per "YouTube" pasigyrė apiplėšusi banką? (Video)  (5)

Socialiniai tinklai, tinklaraščiai, internetinės vaizdų tarnybos, „debesėliai“ – visa tai yra labai naudingi dalykai, be kurie negali gyventi milijonai žmonių. Ir vis tik kai kurie vartotojai užmiršta, kad per didelis viešumas naudingas ne visuomet.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akivaizdžiu pavyzdžiu galėtų būti kuriozinė istorija, kuri nutiko merginai svajonių šalies – amerikietei Hannah Sabata, kuri kažkokiu būdu sugebėjo apiplėšti banką, o vėliau per "YouTube" publikavo vaizdo klipą, kuriame pasigyrė savo sėkmingu "projektu".

Mergina papasakojo savo virtualiems žiūrovams apie apiplėšimo detales, o tuo tik padėjo policijai padidinti jos nusikaltimo įkalčių bazę. Taigi mergina papasakojo, kaip „pavogė automobilį ir apiplėšė banką“. Ji taip pat pasidžiaugė tuo, kad dabar yra turtinga ir sugebės apmokėti mokslus koledže, tuo tarpu kitai dienai yra suplanavusi žygį į parduotuves.

Reikia pažymėti, kad visus savo prisipažinimus užrašė ant popieriaus lapų, kuriuos rodė prieš kamerą kartu su pinigais, rakteliais nuo automobilio ir… paketu su marihuana. Tyrimo metu buvo nustatyta, jog merginai pavyko pagrobti tik 6 tūkst. JAV dolerių, kuriuos ji ketino išleisti savo nuožiūra. Tačiau vargu, ar tai galės padaryti, kadangi gruodžio 26 d. įvyks teismo posėdis, kuriame ir bus nuspręsta, ar viešumą mėgstanti vagilė sės į kalėjimą.


FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(19)
(1)
(3)

Komentarai (5)