Bandymas įsigyti iš karto keletą „iPhone“ JAV pasibaigė areštu su elektros šoku (Video)  (21)

Kaip praneša „Businesss Insider“, moteris iš Kinijos Xiaojie Lin už praeitos savaitės pabaigoje iš „Apple“ parduotuvės Masačiusetso valstijoje įsigijo du „iPhone“ išmaniuosius telefonus. Prabėgus kelioms dienoms, ji nusprendė nusipirkti dar porą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

X. Lin grįžo į tą pačią parduotuvę, kurioje jau prieš tai įsigijo du „Apple iPhone“ išmaniuosius telefonus, ir teigė, jog perka dar porą savo šeimai Kinijoje. „Apple“ parduotuvės darbuotojas nesutiko parduoti dar poros išmaniojo telefono vienetų, nes tai draudžia kompanijos taisyklės, ir paprašė moters išeiti iš salono.

Moteriškei pasirodė, jog su elgiamasi netinkamai, tad ji primygtinai reikalavo jai parduoti išmaniuosius telefonus ir atsisakė išeiti iš parduotuvės. Ji net pradėjo neva įrašinėti video įrašą kaip įrodymą, kaip JAV elgiamasi su šalies svečiais, kurie tiesiog panoro įsigyti produktą.

„Apple“ darbuotojai iškvietė apsaugą ir policiją, o tada prasidėjo peštynės. Prieš nelabai gerai angliškai kalbančią Kinijos pilietę buvo panaudotas elektros šokas, o šiuo metu ji yra kaltinama viešosios tvarkos pažeidimu bei pasipriešinimu sulaikymui. Situaciją spręs teismas.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog „Apple“ kovoja ne tik su kitomis kompanijomis, kurios neva pasisavina jos idėjas, tačiau ir su pirkėjais, kurie nori turėti daugiau kaip du „iPhone“ telefonus. Dar prieš keletą metų nuskambėjo istorija, kai amerikietis negalėjo įsigyti keturių „iPhone“ sau ir savo draugams, tačiau situacija X. Lin pasibaigė dar blogiau – ji ne tik stos prieš teismą, bet ir buvo apsvaiginta elektros šoku bei sulaikyta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(14)
(0)
(2)

Komentarai (21)

Susijusios žymos: