Kramtomosios gumos miestas, tankas-bažnyčia ir kiti beprotiškiausi savaitės kadrai (Foto)  (0)

Kas sakė, kad namus galima statyti iš plytų, šiaudų degtukų, bet ne iš kramtomosios gumos - beje nekramtytos? Kaip atrodo bažnyčia ir tankas viename? Visa tai ir dar ne vieną įspūdingą fotokadrą į "Savaitės fotografijų" skiltį surinko "Popsci.com".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bažnyčia-tankas

Tai bažnyčia-tankas ar tankas-bažnyčia? Sunku pasakyti. Tačiau menininkas Krisas Kuksis (Kris Kuksi) tokių skulptūrų sutvėrė ne vieną ir ne dvi. Tik kad mūsų pasaulyje šie hibridai atrodo kažkaip svetimai.

Dviračiais gabenami kroviniai Kinijoje

Štai tokius neįtikėtinos apimties krovinius dviračiais Kinijoje gabena migruojantys darbininkai. Tiesa, šios fotografijos autorius Alenas Delormas (Alain Delorme), parengęs fotografijų seriją "Totems" ("Totemai"), tokį vaizdą ne tik nufotografavo, bet ir "pasūdė" programa "Photoshop". Atrodo beveik realu, bet įsignybus į odą fizikos pirštais...
Lapė miške

Fotografijos konkursas "2013 Metų Gamtos Fotografas" baigtas ir nugalėtojai išaiškinti. Įdomu tai, kad pirmąsias vietas pelnė darbai, kuriuose užfiksuotos lapės. Ši fotografija "Žinduolių" klasėje buvo apdovanota sidabro premija, o auksas atiteko kitos lapės nuotraukai. Tiesa, ir "sidabrinė" lapė atrodo lyg iš pasakos. Tačiau šįsyk "Photoshop" programos – nė krebžt.
Kramtomosios gumos miestas Kas sakė, kad namus galima statyti iš plytų, šiaudų degtukų, bet ne iš kramtomosios gumos? Prancūzų menininkas Džeremis Lafonas (Jeremy Laffon) tūkstančius juostelių kramtomosios gumos pavertė ištisu kramtomosios gumos (beje – nekramtytos!) miestu. Pastatęs miestą, Dž. Lafonas įjungė kaitinimo lempą, kad pastatai išsikraipytų.
Pasipurtyt? – Šekit! ("Shake It!")

Taip, čia – tik šuo. Nufotografuotas tą akimirką, kai purtėsi. Nuo ko – nežinia. Daugiau Karli Deividson fotografijų rasite spustelėję šią nuorodą. Jos gali atrodyti skausmingai, tačiau tai – tik iliuzija.
Balionozauras Menininkai iš "Airigami" specializuojasi beprotiškiausių skulptūrų iš balionų žanre, tačiau balioninė 6 metrų aukščio akrokantozauro (acrocanthosaurus) replika pranoksta net ir originalo skeletą, greta kurio ji buvo suręsta Virdžinijos Gamtos istorijos muziejuje (JAV).
Akis į dangų

Menininkas Romenas Žakė-Lagrezas (Romain Jacquet-Lagreze) Honkongą dažniausiai fotografuoja iš apačios, o savo darbų seriją pavadino "Vertical Horizons" ("Vertikalūs horizontai").
Nudažyti dangūs Metas Moloi (Matt Molloy) paprastai fotografuoja ilgalaikėmis ekspozicijomis ir taip fiksuoja sudėtingus judančio ir spalvas saulėlydžio spinduliuose keičiančio dangaus kadrus, po to juos "miksuoja" ir kuria štai tokius dangaus paveikslus. Šis darbas pavadintas "Vakaras prie klėties". Geriau už tikrą dangų?
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(0)

Komentarai (0)