Įsikibkite tvirčiau! Artėja filmo "Gravitacija" premjera (Video)  (23)

Nors ji įvyks ne tučtuojau, astronomijos naujienų portalas "Universetoday.com" skelbia, kad žiūrovams prieš keletą dienų pristatyti pirmieji filmo "Gravity" ("Gravitacija"), kurį režisavo Alfonsas Kuaronas (Alfonso Cuarón), fragmentai. Filmo veiksmas vyksta Tarptautinėje kosminėje stotyje (TKS), kur išėjimo į atvirą kosmosą metu įvyksta incidentas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2013-05-13 Įsikibkite tvirčiau! Artėja filmo "Gravitacija" premjera (Video)  (23)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Holivudo filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atliks Džordžas Klūnis (George Clooney) ir Sandra Bulok (Sandra Bullock), kino teatrų ekranus pasieks šių metų spalio 4 d. Filmo anonsą galima pasižiūrėti jau dabar.

S. Bulok vaidina medicinos inžinierę, kuriai misija TKS – pirmoji. Stočiai vadovauja veteranas Metas Kovalskis (vaid. Dž. Klūnis). Tai – paskutinė jo misija kosmose prieš išeinant į atsargą. Vieno, regis, įprastinio išėjimo į kosminę erdvę metu įvyksta nelaimė. Pasekmės – grįžimui į Žemę skirtas erdvėlaivis sunaikintas, kosminė stotis pažeista, o du astronautai lieka visiškai vieni – jiedu įsikibę į lyną lieka skrieti kosminėje tamsoje virš žydrosios Žemės.

Kalbama, kad su NASA šio filmo kūrėjai nesikonsultavo, tad, nepaisant jau anonsiniame filmuke matomų įspūdingų specialiųjų efektų, reikia tikėtis, kad kino juostoje su realybe jei ir bus prasilenkta, tai ne per smarkiai (kaip, pavyzdžiui, nutiko fantastiniame filme "Armagedonas") ir kosminių mitų šiame filme bus ne kažin kiek. Sprendžiant iš anonso, panašu, kad šįkart receptūra pasirinkta kaip ir visų kosminių katastrofų filmų atvejais: misija į kosmosą, neplanuoti nesklandumai ir pasaulį išgelbėjantys didvyriai.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(0)

Komentarai (23)