Bandymas sunaikinti tarakoną baigėsi buto susprogdinimu  (10)

Britas Daranas Cooperis ilgam atsimins savo 48 gimtadienį. Šią gražią dieną, pradėjęs švęsti bute, baigė gatvėje ant asfalto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daranas nusprendė atšvęsti savo gimtadienį Toreviejos mieste (Ispanija), kur ir nuvyko su visa savo šeima. Žmona Karmen pradėjo ruošti gardžius patiekalus, bet pamatė tarakoną ir išsigando.

Paprašiusi Dareno jį sunaikinti ir padavusi purškiklį nuo kenkėjų, moteris parodė, kur slepiasi tarakonas. Britas į rankas čiupo purškalą, skirtą naikinti parazitus, ir pradėjo medžioti nepageidaujamą įnamį.

Įsibrovėlį Darenas pastebėjo už skalbimo mašinos. Nepanoręs gaišti laiko, jis į tarakoną paleido purškiklio srovę. Tolimesnius įvykius vyras pamena blankiai. Sprogimo būta tokio stipraus, kad Darenas atsidūrė lauke ant šaligatvio.

Anot brito, jis pamena, kaip paspaudė purkštuką ir išgirdo begalinį garsą, mat dalis skysčio pateko į skalbimo mašiną, skalbimas liovėsi ir pasigirdo sprogimas, po kurio vyras, kaip jau buvo minėta, atsidūrė gatvėje.

„Nepraradau sąmonės, bet patyriau šoką. Ant manęs užkrito stiklo duženos, statybinės medžiagos ir daug kitų dalykų. Laimei, nenukentėjo mano žmona ir 5 metų sūnus Sebastianas“, – žurnalistams pasakojo Darenas.

Išgirdę sprogimą kaimynai atskubėjo padėti: jie iškvietė greitąją pagalbą. Medikai britui diagnozavo alkūnės ir riešo lūžį, galvos sutrenkimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Natalja Kardamovič
(19)
(0)
(1)

Komentarai (10)