Didžiausi verslo keikūnai  (0)

Posakis „garsiai trinktelėti durimis“ vadovams gali kainuoti reputaciją. Tačiau gali atnešti ir populiarumą. CNBC skelbia garsiausių verslo ir finansų pasaulio nepraustaburnių sąrašą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusi kompanijos „Yahoo“ vadovė C. Bartz 2009 metais staiga tapo dar žinomesnė, kai paaiškėjo vienas iš jos grasinimų darbuotojams. Vadovė šiuos perspėjo – jei jie nutekins kompanijos paslaptis, ji „spirs taip, kad nuskris į suš---ą Marsą“. Žiniasklaida greitai sureagavo ir per kitą interviu C. Bartz paklausė „kaip, po velnių,“ jai sekasi. Moteris nesutriko, ir interviu užbaigė liepdama jiems „užsikr-šti“.

Buvęs energetikos kompanijos „Enron“ prezidentas Jeffas Skillingas buvo įsitraukęs į finansinės apskaitos skandalą, po kurio kompanija žlugo. Tais pačiais metais vadovo viešai buvo paprašyta pateikti įmonės finansinę ataskaitą, bet šis atsakė, kad jos dar teks palaukti. Investicinės kompanijos vadovas Richardas Grubmanas atsakė, kad „Enron“ yra vienintelė kompanija, kuri nesugeba pateikti finansinių ataskaitų po pajamų. „Esu jums dėkingas, mes tai vertiname. Šik--iau“, - diplomatiškai atsakė J. Skilllingas.

Buvęs „Microsoft“ vadovas Steve‘as Ballmeris garsėjo dėl savo entuziazmo, tačiau tamsioji jo emocionalumo pusė atsiskleidė, kai jis sužinojo, kad kompanijos inžinierius Markas Lucovsky pereina dirbti pas konkurentus „Google“. Vadovas metė kėdę į M. Lucovsky ir pradėjo plūstis apie „Google“ vadovą Ericą Schmidtą. „Po velnių, aš palaidosiu jį, esu tai daręs anksčiau – padarysiu ir dabar. Aš suš--ktai užmušiu "Google“, - citavo savo buvusį vadovą M. Lucovsky.

2009 metais investuotojas Rajas Rajaratnamas buvo apkaltintas nelegaliais sandoriais ir konspiracija. Vietoj to, kad pripažintų kaltę, jis bandė gintis ir sulaukė griežtesnės bausmės. Išeidamas iš teismo salės jo advokatas CNBC televizijai parodė ir vidurinįjį pirštą ir išrėžė: „Atsip---kit. Gerai? Štai ką aš galiu pasakyti CNBC“.

2007 metų pradžioje JAV statybų kompanijos “D. R. Horton” vadovas Donaldas J. Tomnitzas pripažino, kad krenta nekilnojamojo turto kainos ir tai turėtų užsitęsti. „Nenoriu pernelyg vynioti į vatą, bet 2007-ieji bus suš---i per visus 12 kalendorinių mėnesių”, - spalvingai išsireiškė jis.

Tų pačių metų gegužę palydovinių radijo transliacijų kompanijos „Sirius“ vadovas Melas Karmazinas susitikime su investuotojais neskubėjo šių įtikinti, kad kompanijai sekasi gerai, tačiau pasišaipė iš pagrindinių konkurentų. „Kompanija išgyvena sunkius laikus, bet mes bent jau mažiau susiš--ę nei XM“, - pašiepė jis. Vėliau šios dvi kompanijos buvo sujungtos.

Socialinis tinklas „Facebook“ nekart yra sukėlęs klausimų dėl privatumo nepaisymo. Kompanijos vadovas Markas Zuckerbergas paviešintame pokabyje su savo draugu teigė, kad turi kelis tūkstančius vartotojų laiškų ir nuotraukų. „Žmonės sutiko su šiomis sąlygomis. Net nežinau kodėl. Jie manimi „pasitiki“. Suk---šti deb-lai“, - atviru tekstu rašė jis.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekonomika.lt
Ekonomika.lt
(3)
(0)
(0)

Komentarai (0)