Filmas „Jobs“ pasirodys rugpjūčio 17 dieną, išleistas pirmasis pristatomasis filmukas (Video)  (3)

Kaip daugelis „Apple“ fanų žino, filmas „Jobs“, kuris yra paremtas velionio, kompiuterių genijaus Steve‘o Jobs‘o biografija, pasirodys šių metų rugpjūčio 17 dieną. Iki filmo išleidimo beliko du mėnesiai, tad jo kūrėjai sugalvojo išleisti pirmąjį oficialių pristatomąjį filmuką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmo žvaigždė - puikiai žinomas aktorius Ashton‘as Kutcher‘is. Jis vaidina buvusį kompanijos „Apple“ įkūrėją bei vadovaujantįjį pareigūną. Filmas „Jobs“ apims Steve‘o Jobs‘o gyvenimą nuo 1971 metų iki 2011 metų, taigi praktiškai nuo jo išmetimo iš universiteto iki mirties.

Vis dėlto tai tikrai nebus dokumentinis filmas. Kaip ir filmas „The Social Network“, jis bus pagrįstas tikra biografija, bet gali tūrėti neatitikimų. Pavyzdžiui, „The Social Network“ filme „Facebook“ įkūrėją vaidinęs Jesse Eisenbergas jį pavaizdavo kaip ypač išmanų, „nepasimetantį“ bei visad atsaką turintį kompiuterių genijų, kai iš tikrųjų Mark‘as Zuckerberg‘as, pasak jo rato žmonių, yra ramus žmogus ir visiškai ne toks, koks vaizduojamas filme „The Social Network“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(0)
(0)

Komentarai (3)