Nekaltos grėsmės: kaip prekių vežimėlis ant elevatoriaus netyčia gali virsti mirtį nešančiu buldozeriu (Video)  (0)

Kinijoje policijos pareigūnai pradėjo tirti tragiško incidento viename Šanchajaus prekybos centre aplinkybes – elevatoriumi žemyn ramiai važiavusi 66 metų moteris žuvo, kai ją netikėtai prisivijo nevaldomas gėrimų prikrautas pirkinių vežimėlis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Du vyresni nei 60 metų vyrai ir minėtoji moteris (nepatvirtintais duomenimis, dirbantys viename darbe) praėjusį penktadienį lankėsi prekybos centre – apsipirkimas virto tragedija, skelbia ChinaDailyAsia.com.

Vyrai nepaisė parduotuvės administracijos nustatytų saugos reikalavimų ir nusprendė parduotuvėje pasinaudoti savo atsigabentu vežimėliu pirkiniams.

Prekybos centro siūlomi vežimėliai turi specialius fiksatorius, neleidžiančius jiems nuriedėti nuo eskalatoriaus, o vyrų vežimėlis tokio neturėjo.

Užsispyrę kinai į savo vežimėlį prikrovė 15 dėžių gėrimų ir pradėjo leistis eskalatoriumi. Kaip skelbia „The New York Daily News“, vežimėlis su prekėmis galėjo sverti beveik 150 kilogramų.

Priekyje, taip pat su pirkinių vežimėliu, eskalatoriumi leidosi 66 metų kinė. Moteriai jau nulipus nuo eskalatoriaus ir žengus du žingsnius į priekį, vyrai nesugebėjo nulaikyti savojo vežimėlio, ir šis didžiuliu greičiu taranavo moterį.

Vaizdo įraše matoma, jog tragiškai žuvusios moters dėmesį prieš pat nelaimę atkreipė įtartinas bildesys. Atsisukusi ji pamatė tiesiai į ją skriejantį vežimėlį, tačiau jau nieko nebegalėjo padaryti. Vežimėlis moterį taranavo ir kartu nusinešė dar mažiausiai penkis ar šešis metrus. Dėl sunkių traumų moteris tą pačią dieną mirė ligoninėje.

Skelbiama, kad dramos dalyviai nebuvo kolegos, jie vieni kitų nepažinojo. Pagyvenusi dama esą prekybos centre buvusi viena.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(0)
(0)

Komentarai (0)