Triukai, iš kurių lažindamiesi niekada nepralošite (Video)  (2)

Lažybos – dalykas slidus. Nebent... Nebent žinote, ką siūlote. O tada lažintis galima drąsiai ir iš daug.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visus šiuos triukus, ko gero, galima apibūdinti sena kaip pasaulis fraze – akivaizdu, nors neįtikėtina. Daug nevyniodami, tiesiog ir pereikime prie reikalo.

Pasitaikius progai, pasiūlykite savo draugams (o gal kaip tik neprieteliams?) gėrimą iš atkimšto stiklinio buteliuko su šiaudeliu į stiklinę perpilti nejudinant buteliuko – jis turi stovėti ant stalo kaip stovįs. Regis, neįmanoma! Tačiau jei šiaudelį palenksite žemyn, apžiosite (liesti niekas neuždraudė) buteliuką su palenktu šiaudeliu ir pūsite į buteliuko vidų, jo viduje esantis gėrimas šiaudeliu pradės kilti aukštyn ir išsilies į pageidaujamą tuščią tarą (stiklinaitę, taurę ar pan.).

Kitas triukas – su degtukų dėžute ant apverstos stiklinės. Pasakykite draugams, kad ant apverstos stiklinės dugno krašto padėtą degtukų dėžutę pirštu vieną sykį reikia trinktelėti iš apačios taip, kad ji atsistotų vertikaliai ir liktų taip stovėti. Pademonstruokite, kaip tai darote, nors ir "n" kartų – tik degtukų dėžutę ant apverstos stiklinės guldykite visados dugnu į apačią. Sprigtelėta dėžutė visada liks stovėti. Bet kai bičiuliai nematys, degtukų dėžutę ant apverstos stiklinės padėkite dugnu aukštyn – tada pastatyti tokios dėžutės ir pirmo karto nebus jokių šansų.

Stiklinių, (ypač tinka plastikinės) dar reikės kitam triukui. Sumaukite (ne iki galo) dvi stiklines vieną į kitą ir paverskite ant šono. Prašymas publikai – ištraukti įmautą stiklinaitę neprisiliečiant prie stiklinių. Triuko paslaptis – papūsti į antrosios stiklinės vidų, ir stiklinės išsiskirs.

Kitas nuostabus triukas – paprašykite kurio nors žmogaus per 30 sekundžių pasakyti 50 žodžių, kuriuose nebūtų raidžių A B C. Gaila, kad šis triukas visu gražumu atsiskleidžia kompanijoje, kuri kalba angliškai. Norėdamas įvykdyti sąlygą, suskaičiuokite angliškai nuo 1 iki 50. Vardijamuose skaitvardžiuose anglų kalba raidžių A B C nebus.

Masinantis triukas – tiltelis iš banknoto. Ant stalo tam tikru atstumu viena nuo kitos pastatykite dvi dideles stiklines, padėkite tris degtukus, piniginį banknotą ir paprašykite pageidaujančiųjų iš to, kas ant stalo, padaryti tiltelį tarp dviejų stiklinių, ant kurio laikytųsi trečia – mažesnė – stiklinė. Kas įvykdys sąlygą, galės pasiimti banknotą. Triuko paslaptis – banknotą reikia išilgai išlankstyti armonikėle ir ją uždėti ant tarpo tarp stiklinių. Išlankstytas banknotas atlaikys mažesnę stiklinaitę.

Šiame vaizdo siužete pamatysite ir daugiau paprastų, tačiau efektingų triukų.

Vaizdo siužetas
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(0)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: