Vizitinių kortelių era baigiasi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-10-15 10:55
Vizitinė dar panašu ilgai bus geriausias būdas. Pabandykite kada parodoje į telefoną kažką susirašyti - nieko neatskirsi, kas kur. Čia kaip ir sudėtingą egzaminą spręsti ant popieriaus lengviau nei ant kompo, kai rašaisi viską ranka.
Gediminas Jurgaitis 2013-10-15 11:16
visiskai sutinku. ir paprasciau, o verslo sektoriuje tai yra ir dar labai ilgai bus prestizo ir gero ivaizdzio reikalas tureti savo vizitine. o as ir nelabai isivaizduoju kaip operatyviai apsikeist kontaktais.. taip ir isivaizduoju susitinki su klientu ir nuleides galva knibineji telefona kol susivedi varda, pavarde, pareigas, emaila/emailus, telefono numerius, kompanijos pavadinima. ok egzistuoja NFC ir taip toliau, bet kar ir kaip bebutu paduoti vizitine yra daug kartu paprasciau ir maloniau o ir vizitine ikista i katologa ir padeta i stalciu neprapuls niekad, o telefonai yra telefonai, pamesi, sudus, apliesi kuo ir tikimybe prarasti kontaktus, o kai kam tai gali atnest daug nepatogumu. taip kad paprastas popierelis kol kas dar gyvuos
Simplicity 2013-10-15 11:29
Įrašai įrašais, tačiau susieti vaizdinę medžiagą (žmogų su įmonės atributika) yra daug paprasčiau. Dėl šios priežasties vizitinės karaliaus dar ilgai. Aš pažiūrėjęs į gautą vizitinę kortelę daug greičiau prisimenu ją davusį žmogų, o va, žiūrėjimas į telefono ekraną kartais neduoda jokių rezultatų
obuglas 2013-10-15 11:52
O kam vesti ranka, jeigu yra QR kodai? Turiu telefone pagrindinę užsklandą savo vizitinę QR kode. Gana įdomu stebėti partnerių reakciją Bet visgi sutinku popierinė, plastikinė ir pan. vizitinė kortelė dar gyvuos ilgai.
pauliuslt 2013-10-15 13:13
Kažkas minėjo QR kodą - puikus dalykas, labai džiaugiuosi kai gaunu tokią kortelę, nes ji taupo mano laiką t.y nuskaitau ir viskas - jau turiu visus kontaktus. Pats pasinaudojau jau anksčiau technologijos.lt aprašyta QRbook.eu sistema: http://www.technologijos.lt/n/technologijos/it/S-29052 Kuri užtikrina, kad atspausdintas QR kodas bus labai mažas ir lengvai nuskaitomas net ir "prikišus" į jį daug informacijos, nuotrauką ar įmonės logotipą. Be to tos sistemos kaina visiškai "paskęsta" kortelių kainoje, o spausdinti gali bet kokia pasirinkta įmonė.
Luitas 2013-10-15 15:26
Straipsnyje eina kalba apie: https://bu.mp/ Kai tau nereikia nei QR kodu skaityti nei ką perrašinėti tik sudauži telefonais ir informacija jau perduota O kad atskirtum tai gali ir nuotrauka persiųsti ir ką tik nori. Nors man pačiam labiau vizitinės patinka, kai daiktą rankoje laikai.
immortallt 2013-10-15 15:56
Kolegos telefonas išsikrovęs ir vizitinės priimti negali