Nigerijos princas virto dievobaiminga moteriške  (14)

Nigerijos princo tipo apgaulė labai sena. Tačiau interneto amžiuje ji atgijo vėl su nauja jėga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt kiekvienas, turintis elektroninio pašto adresą, gauna brukalų. Tarp kurių pasitaiko ir bandymų išvilioti pinigų ir/ar asmeninės informacijos. Į šiandien gautą tokio tipo šlamštlaiškį nebūčiau kreipęs dėmesio, jei nebūtų parašytas lietuviškai. Vertimas, aišku, kompiuterinis, bet atrodo, kad vertimo kokybė geresnė, nei daug svarbesnio dokumento.

Pateikiu visą laišką. Gal kas nors perskaitęs bus atsargesnis ir perspės kitą, kad netgi Dievo vardu pateikiami prašymai ne visada būna dorybingi.

Brangiausias Viešpatyje,

Brangiausias Viešpatyje,

Su visa derama pagarba ir žmogiškumo , buvau priverstas parašyti humanitarinės srityje.

Esunašlė Rita Michelle senėjimo ilgalaikio nedarbingumo ( vėžys) . Šiuo metu leidžiama privačioje ligoninėje . Turiu šiek tiek lėšų aš paveldėjo iš savo vyrui , James Michelle , kuris vėliau mirė per automobilio avariją .

Kai mano vyras buvo gyvas jis deponavo € 2.700.000.00 sumą (du milijonai 700 tūkst eurų) banke . Šiuo metu šie pinigai dar banke.

Mano gydytojas man pasakė, tai negali trukti per artimiausius 3 mėnesius dėl vėžio problemą. Man reikia ką nors labai sąžiningas ir dievobaimingo ir organizavimą , kad galite naudoti šias lėšas dėl Dievo darbą Mano vyras vėlai mokė , kad šis fondas turėtų būti naudojamas labdaros tikslams , pavyzdžiui, statybos mokyklų, namų vaikų namuose , ligoninėse ir tt

Aš paėmė šį sprendimą, nes aš neturiu jokių vaiką, kad paveldės šiuos pinigus , ir aš noriu , kad Dievas yra gailestingas man ir nepriima mano sielą . Su Dievu viskas yra įmanoma . Prašome, jei jums galės naudoti šias lėšas Dievo darbą , atsakykite .

Aš noriu, kad siųsti mantaip nurodyta informacija žemiau.

Jūsų vardas -----------------------
Pasirinkta salis -------------------------
Jūsų adresas --------------------------
Jūsų amžius ------------------------------
Jūsų užimtumo -----------------------
Telefono ------------------------

Kai tik gausime atsakymą duosiu jums Banko kontaktą. Taip pat bus išduoti institucijos raštą , kad parodys esamą gauti naudos iš šių lėšų .

Tikimės gauti jūsų atsakymą. Lieka palaimintas Viešpaties .

ačiū,

Rita Michelle

Adreso, iš kurio laiškas gautas ir kuriuo prašoma persiųsti informaciją, nepateikiu tyčia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(0)
(2)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: