Kengūra pademonstravo raumenis, kokių pavydėtų ir kultūristas (Video)  (5)

Nors, rodos, kasdien skaitome naujienas apie gyvūnus, stebime akimirkas iš jų gyvenimo, kameromis užfiksuotos gyvūnijos pasaulio akimirkos nesiliauja stebinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kengūrų patinai pasižymi dideliais raumenimis. Pagal šį požymį poravimosi metu juos renkasi patelės. Neseniai zoologijos parke vyriškis nufilmavo itin raumeningą kengūrą, kuri, atrodo, prieš kamerą netgi stengėsi pademonstruoti savo vyriškumą.

Vaizdo įrašą į klipų portalą youtube.com įkėlė vartotojas rrahitube. Nėra aišku, kurios šalies gyvūnijos parke vaizdo klipas nufilmuotas, tačiau tikėtina, jog veiksmas vyko Australijoje. Iš kengūros pozų klipe kvatoja visa šeima - vaikai ir filmuojantis vyras.

Vaizdo įrašas plinta dėl to, kad prie pat aptvaro atkeliavusi kengūra ją filmuojant juokingai sukryžiuoja letenas, lyg demonstruotų savo „kietumą“.

Internautai jau renka šiam patinėliui vardą, svarsto, jog jis atrodo geriau, nei dauguma prie kompiuterio prilipusių komentatorių ir spėlioja, kokiu būdu gyvenant aptvare galima užsiauginti tokius raumenis. Gal kilnojant koalas?

Bet kokiu atveju, žiniasklaidoje nuolat pasirodo pranešimų, kaip arčiau miestų užklydusios kengūros stipriai apspardo ar letenomis sužaloja žmones. Taigi - su jomis geriau nejuokauti...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(10)
(1)
(0)

Komentarai (5)