Neįtikėtina: policija nenagrinėjo skundų, nes pamiršo duomenų bazės slaptažodį  (0)

Ilgą laiką niekas nesiskundė dėl Delio miesto (Indija) policijos darbo – jei būti tiksliems, tai aštuonerius metus. Antra vertus, neseniai paaiškėjo, jog skundų duomenų bazės tiesiog niekas neatidarinėjo. Kodėl? Tiesiog pamiršo slaptažodį. Prieš aštuonerius metus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima įsivaizduoti, ką jautė valdžios atstovai, kai pagaliau prisijungė prie skundų duomenų bazės, kurioje susikaupė mažiausiai 600 skundų. Šie, beje, buvo atsiųsti iš Centrinio budrumo komiteto (CBK) – Indijos tarnybos, kuri kovoja su korupcija.

Jei komitetas gauna skundų, nukreiptą prieš policijos darbuotoją, tai dėl tokio įvykio organizacija susitvarko pati, arba nusiunčia užklausą atitinkamam valdžios organui.

2006 m. Centrinis budrumo komitetas sukūrė portalą, kuris leido publikuoti skundus, o taip pat nusiųsti juos policijai, kurie galėjo portalu naudotis patys ir peržiūrėti pranešimus.

Po aštuonerių metų CBK nusprendė patikrinti, kodėl Delio policija nieko neatsako. Tuomet ir paaiškėjo, kad slaptažodis seniai dingo, ir niekas nepasirūpino jo atstatyti. Ką gi, dabar policijos darbuotojams teks išnagrinėti virš 600 skundų, kurie susikaupė per visą „užmaršumo“ laikotarpį.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)