Skaitytojo požiūris. Pigiai ir greitai: „flinstounų“ automobilis savomis rankomis (Video)  (3)

Jei atstumai iki jūsų darbo pėstute jums yra akivaizdžiai per dideli ir kelionė užtrunka pernelyg ilgai, o naujo automobilio pirkimas jums per brangus, šią problemą galima išspręsti labai primityviu ir pigiu būdu. Jums tereikės staliaus įrankių, trupučio medienos, vinių ir keletos dienų laiko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame vaizdo siužete pateikta visa savadarbės transporto priemonės gamybos instrukcija: pirmiausiai reikia peržiūrėti visas flinstounų animacijos serijas, po to pasitelkti vaizduotę ir pasibraižyti brėžinius. O tada jau galima pradėti meistrauti.

Tokia transporto priemonė ne tik estetikos požiūriu atrodo kraupokai, bet ir komforto prasme yra apgailėtina, bet jeigu tai išsprendė jūsų ilgų ir varginančių kelionių problemas be jokių papildomų pastangų, tarkim išmaldos prašymo katedros aikštėje padorios transporto priemonės įsigijimui, tai galbūt kai kam toks sprendimo būdas pasirodys priimtinas.

Žinoma, garantuoti patikimo, komfortiško, ilgaamžio ir saugaus rezultato tokiomis priemonėmis neįmanoma, tad jei bijote rizikuoti savo ir aplinkinių sveikata ar tiesiog šiaip baiminatės, kad konstruojant galite prisikalti koją, o kelionė į darbą jums vistiek per daug problematiška, tuomet tikrai vertėtų įsigyti arba gamyklinę transporto priemonę, arba susirasti kitą darbą. Kaip matyti šiose nuorodose, tiek transporto priemonių, tiek darbo pasiūlymų pasiūla yra gana gausi. Tiesa, nors transporto priemonių kainos bei darbo pasiūlymų įvairovė nudžiugins ne vieną, bet toks žygdarbis jums kainuos (materialiosios ir žmogiškosios išlaidos) kur kas daugiau nei akmens amžiaus pėdaeigė transporto priemonė.

Unikali durnaropė

************

Aktyviausi portalo forumiečiai turbūt nustebs, kaip čia į naujienas pateko nerimastingojo „čiauškuolio“ - Unikalios durnaropės - komentaras, publikuotas prie šio straipsnio komentarų. Tuo labiau, jog forumo komentaruose pasitaiko visokių žinučių - nuo vieno žodžio apimties blevyzgų iki labai solidžių ir argumentuotų nuomonių išsakymo, tad kodėl dėmesį atkreipėm būtent į šį?

Reikalas tame, jog dar bene nebuvo tokio komentaro, kuris idealiai atitiktų straipsnio formatą be menkiausio poreikio redakciniam darbui. Tad beveik „nuodėmė“ leisti tokiam kūrybiniam darbeliui pražūti komentarų jūroje, tuo labiau, jog juos ir skaito sąlyginai nedidelė skaitytojų dalis.

O dabar va, visi galite susipažinti, kokie kūrybingi būna mūsų komentatoriai. Nors šis tekstukas ir nebuvo skelbtas dėl šviečiamosios paskatos, o greičiau kaip lengva ironija, bet dėl to linksmu stiliumi pateikta medžiaga netampa mažiau įdomi. 

Pas mus rašantys autoriai kartais publikuoja savo tekstus nemokamai, kartais tikisi honorarų. Žinoma, toks dalykas sprendžiamas dar prieš viešą publikavimą, kad ir forumo aplinkoje. Šiuo atveju seka logiška išvada, kad naujiena pasidalinta nemokamai, bet už nuolatinį triūsą ir vargą kritikuojant portalo redakcijos darbą, Unikaliai durnaropei, kažkaip atsidėkoti tai reiktų. Juk rūpi, jei kritikuoja. Pergyvena, jei kažkas gaunasi ne taip, kaip norėtų. Reiškia, savas žmogus! Gal kiek netašytas, nesuvokiantis situacijos, o ir nelabai norintis tą daryti, bet savas.

Tad gal kokią simbolinę dovanėlę? Na, bet jei tik autorius jos nori - jei sulauksime žinutės į el. paštą iš minėto forumiečio, bus galima ir tai aptarti!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (3)