Miręs miestas: kaip atrodo Sočis po olimpinių žaidynių? (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Edmundas 2014-03-26 19:52
Lietuva neseniai pirmininkavo ES, pasidomėk, kiek dokumentų pasirašyta tuo metu ir įsitikinsi, kad buvome visa galva aukščiau už kitas šalis. Kiti iš mūsų mokosi, nors esame nykštukinė šalis. O gal Tamstai atrodo, kad kitos šalys nesugebėjo organizuoti olimpiadų? Kuo rusų olimpiada geresnė nei kitos?
Arns 2014-03-26 20:14
Edmundas, negi tiki tuo ką pats rašai? Lygini nesąmones. Čia maždaug kaip vertinti olimpiados sėkmingumą, pagal tai kiek daugiau medalių komplektų išdalinta nei ankstesnėje Pirmininkavimas buvo geras, bet iš principo, pasirašymai buvo ne dėl gerumo, o dėl ilgalaikio darbo. Parengti kažką, susiderėti, reikia ne savaitės ar dviejų. O ir šiaip, apie pirmininkavimo svarbą galime patys pasidaryti išvadas, ar žinome ką airiai padarė (prieš mus) ir ką dabar daro graikai (po mūsų pirmininkauja). O žiemos olimpiada, tai be galo didelis projektas, už jį didesnis tik vasaros olimpiada. Pasaulyje nėra daugiau renginių, prilygstančių šiems pagal gausą objektų ir žmonių, kurie per trumpą laiką apsilankys. Todėl kiekvienos žaidynės visados daromos karštligiškais tempais, tikintis suspėti. O Sočio išskirtinės tuo, kad praktiškai nuo nulio viskas padaryta, ir bent kažkiek liks išliekamosios vertės, nes didelė dalis olimpiadų tuo ir pasižymi, kad po jų likučius reikia konservuoti arba nugriauti. Po Pekino olimpiados, gal tik kokie 5 objektai išliko, net stadionas buvo nugriautas. Tad ir sakykim tiesiai šviesiai, darbas padarytas be galo didelis, o rezultatai tikrai nenuvylė (bent olimpiados pravedimo). Kas bus po dešimtmečio, ir įvertinsim po dešimtmečio, nes dabar kaip šakėmis ant vandens rašyti.
dariusss 2014-03-26 20:54
Atsiusk saltyni apie "paukscio lizdo" stadiono nugriovima. Ieskojau neradau
vanduo4 2014-03-27 05:46
Visai grazu tenai. Labai primena siuolaikinius Vakaru Europos miestelius. Tereikia atgaivinti viska, pataisyti islindusy broka ir viskas bus gerai; - Lietuvoje irgi pristate namu, kurie jau po poros metu griuva, sienos trukineja ir nera kaltu, nes senai bankrutavo; - Beje Kietuvoje po statybu bumo, labai padidejo gimstamumas. Savotiskas saugumo jausmas dave rezultatu.
ra2 2014-03-27 09:56
WD 2014-03-27 11:34
Vargsai labasai, mokate tik loti. Gyvenate kaip ubagai ir pavydyte bet kam kas turi pinigu daugiau uz jus. Nekalbu konkreciai apie asmenis, o apie sali ir jos biudzeta.
sub 2014-03-27 12:17
O žėk vėl prorusiškų chamiakų prisirinko. Sočis gal ir bus apgyvendintas ir įkurtos gamyklos, bet apie silicio slėnį nėra net ką kalbėt. Nu ir kas kad Leituva nedidėlė ir tokio biudžeto kaip Rusija neturi, bet ir pačio broko ar pinigų švaistymo tokio nėra kaip ten. Surengėme krepšinio čempionatas, surengsime dar ne vieną. Ir kas, kad už Kauno areną kažkiek permokėjo, bet ji toliau naudojama ir nuo pirmų dienų po krepšinio čempionato. Ir atsipirks greitai, nekaip Sočis. @WD pavydime Rusijai biudžeto? Tegul turi savo tą biudžetą iš propoganda ilgus metus apgaudinėjamų žmonių surinktą biudžetą, kuris sulenda storiems oligarchams į užpakalius. Mano šalį toks biudžetas nereikalingas. Kas iš tokio didelio biudžeto, jei patiems gyventojams iš to naudos nedaug. Ne į tema: @ra2 kodėl nekeiti slapyvardžio į "ra2ga" ir skamba gražiai ir vertimas geras.
ra2 2014-03-27 12:25
sub 2014-03-27 12:38
Ra2ga (raduga) iš rusų kalbos geras vertimas.
ra2 2014-03-27 13:02
- Gal gerbiamas "kiongas" neištrins? Tuomet "Sub" būtų kaip ir asemblerio operacija?
Kirtiklis 2014-03-27 16:56
Taip taip, mes tikri ubagai, ir taip žiauriai pavydim Rusam, kad tiesiog sprintu į ES/NATO nulekėm, kad tik nereiktų praturtėti Rytuose, tapti ne ubagais, ir dabar tiesiog kaip įmanydami atsiriboti nuo ten. P.S. Geriau būti paskutiniam tarp geriausių, nei geriausiam iš blogiausių.
vytenisdov 2014-03-27 19:29
Užuojauta rusams.