Košmaras Šiaurės Korėjoje: aukšto rango pareigūnas gyvas sudegintas liepsnosvaidžiu  (0)

Šiaurės Korėjos diktatorius Kim Jong Unas pradėjo dar vieną valymą aukščiausiuose šalies valdymo sluoksniuose. Pietų Korėjos žiniasklaida praneša, kad mažiausiai 11 aukšto rango pareigūnų buvo įvykdyta mirties bausmė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

P.Korėjos naujienų portalui chosun.com šaltinis sakė, kad visi pareigūnai mirties susilaukė už paramą Kim Jong Uno dėdei Jang Song-thaekui, kuris buvo apkaltintas valstybės išdavimu ir nužudytas.

Vienas iš 11 pareigūnų susilaukė itin žiaurios bausmes – Saugumo vadovas buvo gyvas sudegintas su liepsnosvaidžiu. Anot šaltinio, jis buvo išskirtas, kadangi šalies Viešojo saugumo ministeriją pavertė asmeniniu Jang Song-thaeko apsaugos būriu.

Visgi į šaltinių pranešimus apie įvykius Š.Korėjoje reikia žvelgti šiek tiek skeptiškai. Per pastaruosius mėnesius kelios pasaulį šiurpinusios naujienos vėliau pasirodė esančios netiesa. Buvo skelbta, kad Kim Jong Unas savo dėdę sušėrė šunims, o visiems vyrams Š.Korėjoje tapo privalu kirptis taip, kaip Kim Jong Unui.

Tačiau chosun.com pabrėžia, kad naujienos apie žiaurų susidorojimą su pareigūnais yra tiesa – žinias pranešė gerai žinomas šaltinis, kuris ne kartą yra pateikęs vėliau pasitvirtinusios informacijos apie vidinius Š.Korėjos reikalus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (0)