Amerika netiki Didžiuoju Sprogimu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2014-04-23 15:13
Na, kol didysis sprogimas neirodytas, tai naturalu, kad juo 100% tiketi neverta.
punktyras 2014-04-23 15:35
DS nėra teiginys, tai visa teorija. Ji nėra įrodinėjama, tik renkami duomenys, kurie remia ar prieštarauja teorijai ir ją tobulina. DS teorija paremta tokia daugybe duomenų, pradedant galaktikų judėjimu ir baigiant gravitacinių bangų dėl infliacijos atradimu, kad nebekelia kokių nors prasmingų abejonių.
Dievo kūrinys 2014-04-23 15:44
Keista, kad tiek daug amerikieciu tiki tokiais kliedesiais, kaip evoliucija, didysis sprogimas ir kad zemei nereliai daug metu.
Rukis 2014-04-23 15:48
Nuoširdžiai tikiuosi kad čia sarkazmas.
Pumper 2014-04-23 15:58
Užsiregistravo patrolinimui. Instant ban ir baigta.
Shinigami 2014-04-23 16:39
į DS yra tas pats kas tikėjimas į Dievą. Nei vienas, nei kitas nėra įrodyti (o kadangi jie nėra įrodyti, todėl ir tenka tik TIKĖTI, o ne žinoti). Tas pats ir su visais kitais dalykais. Dauguma žmonių evoliucija kaip ir dievu gali tik tikėti. Nes paprasčiausiai jie neturi pakankamai informacijos apie tai arba jos nesupranta. O žinoti, kad evoliucija iš tiesų vyksta, gali tik tie kurie yra į jos tyrimus įsigilinę. O tikėjimas yra laisvas pasirinkimas. Juk niekas tavęs neverčia tikėti į koki nors Dievą, Buda ar dar ką. Tai nieko keisto, kad ir amerikiečiai NETIKI, į tai ko ne išmano. Nes tik kvailys gali aklai tikėti.
Sigitas.lk 2014-04-23 16:47
Pritariu. Tuo labiau kai labai daznai, zmones dalykus kuriu nelabai dar supranta, pritraukineja visais imanomais budais prie savo sugalvotu teoriju.
PrefixS 2014-04-23 17:16
Gal nori pasakyti jog Žeme sukūrė "dievas"?
punktyras 2014-04-23 17:33
Ne, jis nori pasakyti, kad jam nuobodu ir trūksta dėmesio, todėl prašosi pramogų ir linksminasi, kaip išmano. Užuojauta jam.
1337 2014-04-23 17:36
Kai tik atrado peniciliną, užtekdavo vienos dozės kad pasveiktum nuo sifilio. Dabar tam reikia viso gydymo kurso. TBC bakteriją per pastarajį amžių evoliucija irgi atsakančiai apginklavo kovoje su antibiotikais. Bakterijų pasaulyje per šimtą metų įvyko milžiniška evoliucija, tik aklas arba kvailys gali to nematyti ar apsimesti nematąs. Kas del tikėjimų, tai netiesioginių DS įrodymų ir teorinių paskaičiavimų yra N+1, kai dievulio stovykla teturi vieną vienintelį argumentą "Dievas yra, nes taip sakė visi prieš mus gyvene žmonės. Nu dar ir knygų daug prirašyta"
runce 2014-04-23 17:53
net keista, kokie logiški tie amerikonai. abejoja neįrodytais dalykais, o neginčyjamais, kaiip kad rūkymas ir vėžys, tiki. lietuviai bandom juos prisivyti ir svaigstam apie mokslą ir jo tobulumą, apie teorijas ir jų teisybę, pranašumą prieš abejojimą.
Absoliutas 2014-04-23 17:56
Kazkada zmones sake, kad zeme laiko trys drambliai, o zaibai danguje yra dievu pyktis... Kazkada mokslininkai sake, kad elektronai skrieja aplink branduoly (kaip planetos aplink saule), dabar gi jau sako, kad ne visai taip, kad elektronai sudaro "debesy". Dar sake, kad protonai, elektronai yra maziausios fizikines daleles, dabar sako, kad protonai gali visdelto skilti... Daug ka tie zmones yra sake, bet ne viskas buvo tiesa. Kartais geriau palaukti irodymu. O jeigu kalbeti apie evoliucija, kai mes is bezdzioniu "pavirtom" i zmones, tai kur dingo tie pusiau zmones, pusiau bezdziones? Staiga liko tik pradine medziaga bezdziones ir galutinis rezultatas zmogus. O kur dingo tarpiniai rezultatai?
Pumper 2014-04-23 18:07
Tu apie evoliucija moksliniuose šaltiniuose pasiskaityk, o ne kreacionistų puslapiuose ir nebekils tokių durnų klausimų neturinčių nieko bendra su teorijos teiginiais.
algiuz 2014-04-23 18:20
Juokiames visi, bet jaučiu, kad Lietuvoj kaip ir likusioj europoj būtų nekitoks apklausų rezultatas.
Dievo kūrinys 2014-04-23 19:14
Ne "dievas", o Dievas.
Shinigami 2014-04-23 19:38
Jau seniai gyvenu, bet dar nesu matęs nei vienos bakterijos (plika akimi). Matyt turi gera rega, jei jas visur matai ir dar sugebi atpažinti. O jei stebėti bakterijų evoliucija per mikroskopą, tai šita daro tik šios srities mokslininkai, o ne eiliniai žmonės. Ir tik jie mato ir žino (o netiki) evoliucija. Tačiau didžioji dalis žmonijos kuri pati tuo neužsiima ir tuo nesidomi belieka tik tikėti arba netikėti tai ką sako mokslininkas. Kaip ir tikėti arba netikėti tuo ką sako kunigas. Nes paprastas žmogus visu pirma neturi reikiamų žinių ir kvalifikacijos patikrinti ar tai ką sako mokslininkas ir ką sako kunigas yra tiesa ar ne. Bei neturi ir techninių galimybių patikrinti (neturi laboratorijos). Bei patikrinti visu mokslininkų visose srityse teigiamoms tiesos neužtek vieno ar kelių gyvenimų. Todėl jie gali tik tikėti arba netikėti. Yra labai daug mokslininkų kurie teigia, kad DS buvo, bet yra ir dar daugiau žmonių kurie teigia, kad Dievas egzistuoja. Todėl tikėti tik todėl, kad taip sako dauguma žmonių nėra teisinga. Juolab, kad mokslinės teorijos dažnai keičiasi ar yra papildomos, pataisomos, o kartais net visai paneigiamos. Kodėl mokslininkai teigia, kad įvyko DS? Todėl kad taip rodo surinkti duomenys. Bet ar išties jie tai rodo? O gal jie tik taip interpretuojami? Arba į tai jie panašus? Mokslininkai jau yra pripažinę, kad fizikos elementarieji dėsniai gali keistis. Tai dabar įrodyk, kad fizikos dėsniai buvo lygiai tokie patys kai visata buvo 1000 ar daugiau kartu mažesnė nei yra dabar. O gal keičiasi laiko ir erdvės suvokimas visatai plečiantys? Tai yra mums dabar visata gali atrodyti kad buvo taškas, bet pačiai visatai gali taip neatrodyti. Kitaip sakant, mokslininkai visa surinkta informacija gali tik priderinti prie dabar žinomu žinių ir matytu reiškinių. Bet tai nereiškia, kad mokslininkai žino visus visatoje vykusius, vykstančius ar vyksiančius reiškinius. Kaip ir anksčiau nežinojo apie kvantinius reiškinius. Todėl net ir stebėdami juos ar gaudami informacija apie juos aiškino ne kvantiniais paaiškinimais. Nes mokslininkai nori viska paaiškinti, todėl viskam randa paaiškinimą, nors jis realiai gali būti visiškai neteisingas. Bet kol nesurinks pakankamai duomenų apie jį ir ne atsiras mokslininkas kuris į tuos duomenys pažiūrės iš kitos pusės, jie ir toliau bus aiškinami neteisingai. Bandant juos pritempti prie žinomu reiškinių. Todėl tikėti kažkuo ar ne, ypač kai neturi jokio žalio supratimo apie juos yra tik pasirinkimo reikalas.
homunculus 2014-04-23 19:40
Pradinės medžiagos neliko. Galutinio rezultato taip pat nėra. Vyksta nuolatinė genofondo kaita iš kartos į kartą. Kiekviena forma yra tarpinė, jeigu susilaukia palikuonių.
GTRooTube 2014-04-23 19:59
Absoliutas, Manau maišai šiandienines beždžiones ir šiandieninius žmones. Šiandieninės beždžionės yra vadinamos žmogbeždžionėmis. Mes su beždžionėmis esame greičiau pusbroliai, nes mūsų protėviai tie patys, tačiau kažkada iš mūsų protėvių išsivystė dvi (ir daugiau matyt buvo) rūšys (dėl aplinkos skirtingos), kurioms toliau evoliucinuojant labai ėmė skirtis.
andriulis 2014-04-23 20:00
Visiškas briedas, nes ne pasirinkimo reikalas, o paprasčiausio trumparegiškumo ir bukumo požymis. Čia maždaug žemė yra plokščia, nes aš jos iš tolo nemačiau. Ir net negretink žmonių tikėti į dievą ir tikėti į mokslą, nes mokslas duoda apčiuopiamus rezultatus kuriuos kiekvienas galime pačiupinėti, o tikėjimą dievais pasičiupinėja tik savo galvose..
Shinigami 2014-04-23 20:14
Man kažkodėl neteko pačiupinėti didžiojo sprogimo arba atomu. Žinoma, gali sakyti, kad mes žinias apie atomus naudojame branduolinėje energetikoje todėl galime žinoti, kad jie tikri. Bet religija sėkmingai naudojama masių kontrolėje, kai kuriems padeda psichologinėse problemose. Kitaip sakant, religija taip pat turi apčiuopiamus rezultatus. Kurie gali buti paaiškinti religijos tiesomis. Bet nei atomu nei Dievo tiesiogiai stebėti ir paliesti negalime. O paprasčiau sakant, tu kaip ir tie kurie nepripažįsta evoliucijos, nepripažįsti Dievo. Nes viskas yra paremta įsitikinimais, o ne tik žiniomis. Tu gali įrodinėti, kad AE veikia dėl branduolinio skilimo. Gali daryti ką nori, bet jis pasakys, kad tu savo teorijas privedinėji prie rezultato, o ne rezultatas vyksta dėl teorijos.